Alle assortimenten
Diensten Werkplekadvies

Werkplekadvies voor de ideale werkomgeving


hijdra.com biedt je een ervaren partner voor het creëren van de ideale werkomgeving voor jou en je medewerkers. Bij een ideale werkomgeving hoort een goede en ergonomische werkplek, maar bijvoorbeeld ook een juiste lichtsterkte en luchtvochtigheid.


Met de ontwikkelingen en digitalisering die plaatsvindt binnen veel bedrijven en functies, neemt de tijd dat men binnen zit achter een beeldscherm toe. Vaak wordt pas aandacht besteedt aan een juiste werkomgeving wanneer de eerste gevallen met rug-, nek-, schouder- of pols klachten zich aandienen. Op dit moment, maar het liefst eerder, adviseren wij je graag over jouw werkomgeving voor de optimale omstandigheden voor jou en je collega’s.

Werkplekanalyse en -advies van A tot Z

hijdra.com streeft ernaar om voor elke opdrachtgever een echte sparringpartner te zijn. Of de vraag nu vanuit een medewerker, beslisser, eigenaar of overkoepelende organisatie komt, wij staan voor kwaliteit op individueel niveau. Wij helpen zowel bij korte als lange termijn vraagstukken.


Bij onze complete dienstverlening hoort onder andere een werkplekanalyse om de verbeterpunten te herkennen. Dit doen wij zorgvuldig en uitgebreid. Het werkplekadvies dat volgt is gericht op de gehele omgeving. Je bent vervolgens vrij in de opvolging van het werkplekadvies. Je bent ons niets verplicht.

Kantoorinrichting

Wanneer je hulp nodig hebt om je werkomgeving in te richten of de juiste kantoormeubelen te selecteren ben je bij ons ook aan het juiste adres. Is samenwerking met interieurarchitecten, fysiotherapeuten en ergocoaches helpen we je graag verder.

Ook toe aan een ideale werkomgeving?

Maak een afspraak of neem contact op met onze specialisten voor een passend werkplekadvies.


Kosten

Werkplekadvies

€ 75,- excl. BTW per uur

"Het mooiste wat ik kan betekenen voor een klant is een duurzame oplossing voor het bedrijf en de medewerker bedenken en zo de ideale werkomgeving voor hen te creëren."

Dirk-Jan Hijdra

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.

Maak een afspraak

Dagelijks geven wij werkplekadviezen voor een gezondere manier van werken. Maar wat houdt dat advies precies in? De meesten hebben geen idee wat er komt kijken bij een goede werkplek. Zodra je een keuze gaat maken voor een stoel, meubel of hele werkplek doe je er goed aan om je te laten adviseren. Net zoals je advies kunt gebruiken bij aanschaf van een keuken of home cinema set. We delen onze kennis graag zodat iedereen goed zit! Kom eens langs en ontvang in september gratis advies voor een goede keuze.