Alle assortimenten
Papier en Verzenden Labelprinters en tapes

Labelprinters en tapes


Ook voor labelprinters en toebehoren kunt u bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken waaronder Dymo, Brother, Leitz en Blana. U kunt uw labelprinters eenvoudig online bestellen in onze webshop.


Ons ruime assortiment aan labelprinters bestaat uit: Labelmakers, Labelmakers voor op het bureau, Labelmakers met pc-koppeling, Labeltapes, LabelWriters en Lettertangen en -tapes. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat u een ruime keuze heeft aan producten waarop u naar op zoek bent.


Een labelprinter is onmisbaar op een modern kantoor. Daarom heeft hijdra.com een ruim assortiment aan labelprinters in de webshop. Labelprinters zijn de snelle en eenvoudige manier om zaken in uw werkplaats of kantoor te labelen. Op al die plaatsen waar organisatie belangrijk is. Creëer professionele, duurzame, labels voor kabels, elektrische apparaten, datanetwerken en andere installaties.

Labelprinters en Labeltapes

Sneller printen, slimmer verzenden en efficiënter werken. Dat is allemaal mogelijk met het gebruiken van de labelprinters die wij in het assortiment hebben. Met de labelmakers is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld uw archief gemakkelijk te ordenen door het gebruik van naam etiketten of labeltapes.

"Op zoek naar een labelprinter? Ik help u graag met het maken van de juiste keuze voor uw situatie."

Sonja Hölscher

Het verzenden van post wordt u weer zeer gemakkelijk gemaakt door de verschillende labelwriters. U kunt er voor kiezen om voor iedere handeling een ander soort formaat etiket te gebruiken. Het verschil tussen etiketten ter behoeve van labelprinters en lettertapes is dat lettertapes alleen geschikt zijn voor labelmakers en labelmakers met PC-koppeling en etiketten t.b.v. labelprinters alleen geschikt zijn voor de labelprinters die aangesloten moeten worden op de PC.


Bent u op zoek naar persoonlijk advies over de aanschaf van een labelprinter of labelmaker? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of bezoek onze showroom te Leimuiden.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.