Alle assortimenten
Wini
Wini kantoormeubelen

WINI Kantoormeubelen


WINI MIJN BURO.

Wini kantoormeubelen is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf maakt kantoormeubilair voor een brede inrichtingsbehoefte. Wini maakt innovatieve kantoormeubelen met het oog op duurzaamheid. De hoge kwaliteitseisen, gemotiveerd personeel en vooruitstrevende instelling alsmede samenwerking met klanten en dealers zijn de garantie voor het constante marktsucces van Wini.


WINEA FLOW

Technische innovatie en unieke kwaliteit kenmerken de zit sta werkplekken van WINI, de WINEA FLOW. De ontwerpafdeling van WINI kantoormeubelen heeft in samenwerking met Uwe Sommerlade (ontwerper) een nieuwe zit sta oplossing bedacht, uniek in zijn soort. De zit sta werkplek is ontworpen met oog op de gebruiker en de gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de eenvoudige bediening die is geïntegreerd in het bureaublad nodigt het de gebruiker door zijn eenvoudige uitstraling uit tot veelvuldig gebruik. Het concept van het activiteit bevorderende tafelsysteem overtuigde ook de jury van de Active Office Awards 2018. Het meest unieke van de WINEA Flow van WINI kantoormeubelen is de snelverstelling (HV+). In tegenstelling tot andere zit sta bureaus kun je de WINEA FLOW elektrisch verstellen met een snelheid van 90mm/s. Het bureau is verstelbaar van 65cm tot maximaal 125cm. De WINEA FLOW heeft een zeer laag stroomverbruik (0,1 Watt) zodat er een laag geluidsniveau ontstaat.

WINI Winea Flow poten
WINI Winea Flow A-poot
WINI Winea Flow elektrische bediening

WINEA STARTUP

WINEA STARTUP is het ideale sta-zit-instapmodel voor kleinere ondernemingen en Startups. De motor verstelbare sta-zit-tafel, 65 tot 125 cm, biedt diverse nuttige uitbreidingsopties voor techniek en elektrificatie en biedt Duitse kwaliteit voor een gunstige prijs. Naast de vrijstaande tafelvariant omvat het systeem ook een DUO werkplek: hiermee worden 2 tafels tot 1 geheel gemaakt. Beide tafels kunnen onafhankelijk van elkaar in hoogte versteld worden. Zo laat zich met WINEA STARTUP niet alleen gezondheidsbevorderende enkele werkplekken, maar ook ergonomische bench- en teamwork-oplossing realiseren.

WINI Startup CPU houder
WINI Startup kabelgoot
WINI Startup elektrische bediening

Ervaar de kwaliteit in onze showroom

Onze specialisten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden op het gebied van WINI kantoormeubilair. In onze showroom in Leimuiden hebben we verschillende opstellingen van WINI kantoormeubelen staan. De verschillende zit-sta oplossingen kun je ook direct uitproberen en zelfs even proefwerken als daar behoefte aan is. Als je er zeker van wilt zijn dat de specialist die jij zoekt aanwezig is op het moment dat je van plan bent langs te komen raden wij jou aan van te voren een afspraak te maken.