Alle assortimenten
Papier en Verzenden

Papier en Verzenden


Ook voor papier- en  verzendproducten kun jij bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken binnen de papier en verzend branches waaronder Quantore, Clairefontaine, Fastprint, HP, 3M Post-it, Atlanta, Avery, Herma, Folia Paper en Schoellershammer.


Ons assortiment papier- en verzendproducten bestaat uit: Kopieer- en printerpapier, Schrijf-en spiraalblokken, Schrijfmappen, Notitieboeken, Memoblaadjes en memobakjes, Schriften, Kantoorboeken, Notitieblokken, Bedrijfsformulieren, Woordenboeken, Agenda's en kalenders, Printeretiketten, Etiketten, Etiketteertangen, Papier en karton, Tekenblokken en -papier en Computerpapier. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën.


Deze kunnen voor verschillende redenen worden gebruikt en zijn haast niet weg te denken in een kantoor. De papier- en verzendproducten die bij hijdra.com verkocht worden zijn erg goed en handig. Door het grote assortiment heb je een ruime keuze aan producten. Daarmee kun je elke ruimte en printer voorzien van genoeg papier.