Alle assortimenten
Kantoormeubelen

Kantoormeubelen


Bij hijdra.com bent u op het juiste adres voor alles wat u nodig heeft voor het inrichten van een kantoor of werkplek. Van kantoormeubelen tot kantoorverlichting en kantooraccessoires. Ook is het mogelijk om een interieuradvies voor uw kantoorinrichting door ons te laten maken. Naast een interieuradvies kunnen we u ondersteunen bij de gehele inrichting van een kantoorruimte waarbij we gebruik maken van hoogwaardige en ergonomische kantoormeubelen. Dit is tenslotte waar we gespecialiseerd in zijn.

Populaire categorieën


Onze merken


Kantoormeubelen voor de ideale werkomgeving


Werkstoelen en zadelkrukken


Kantoormeubelen assortiment

hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken binnen de kantoormeubelbranche waaronder Voortman, Giroflex, Interstuhl, Bimos, Luctra, Waldmann en Huislijn. Ons ruime assortiment bestaat uit de volgende categorieën met elk een zeer ruime keuze: Bureaustoelen en toebehoren, bureautafels en bureaus, monitorarmen en CPU standaards, kantoorkasten en ladenblokken, kantoorstoelen, werkstoelen en zadelkrukken, kantoorverlichting en kapstokken.

Kantoormeubelen online bestellen

U bestelt onze kantoormeubelen eenvoudig in onze webshop. Liever eerst advies van een van onze specialisten? Neem contact op met hijdra.com of kom langs in de showroom waar ook vele kantoormeubelen te bewonderen zijn.

Showroom in Leimuiden

Op de 1e verdieping hebben we een showroom volledig ingericht in verschillende stijlen. Voor ieder soort kantoor of thuiswerkplek kunt u bij ons terecht. Naast de verschillende soorten kantoorinrichtingen bieden we ook een breed assortiment aan bureaustoelen. U kunt bij ons in de showroom komen proefzitten, vervolgens vertellen onze specialisten graag wat voor u de beste keuze is. Daarnaast bieden we ook alle mogelijkheden voor ergonomische werkplekken, zo bieden we bijvoorbeeld verschillende soorten zit-/stawerkplekken aan en vele andere hulpmiddelen zoals monitorstandaards, voetensteunen en concepthouders. Ook voor advies over ergonomie in combinatie met uw werkplek kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen klanten er ook voor kiezen om een stoelinstructie op maat te krijgen.


U kunt ook bij ons in de showroom terecht voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze specialisten denken met u en uw bedrijf mee bij de (her)inrichting van uw kantooromgeving, om zo de ideale werkplek te creëren.

Showroom hijdra.com

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.