Alle assortimenten
Facilitair

Facilitair


Ook voor facilitaire producten voor op de werkplek kun je bij hijdra.com terecht. Wij zijn leverancier van een groot assortiment facilitaire producten zoals: dranken en etenswaren, keuken of kantine artikelen, hygiënedispensers van onder anderen Tork en PrimeSource, schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen voor op kantoor, EHBO-artikelen en verbandtrommels, veiligheidsproducten zoals brandblussers en elektra voor op kantoor zoals stekkerdozen en verlengkabels.

Facilitaire producten

Zit je om het hand op kantoor met facilitaire producten? Of heb jij behoefte aan een betere kantoorinrichting? In deze categorie vind je alles over facilitair en kantoorinrichting. In onze showroom hebben we verschillende facilitaire producten uit ons assortiment op voorraad en direct leverbaar.

"Ik help jou graag bij het vinden van het juiste product. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op."

Sonja Hölscher

Bij facilitaire producten kun je denken aan batterijen, EHBO-artikelen, keuken- en kantineartikelen, schoonmaakartikelen en veiligheid zoals bijvoorbeeld brandblussers, veiligheidsvesten en blusdekens. Kantoorinrichting, de naam zegt het al dat gaat meer over de inrichting van jouw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een klok, ventilatoren, wegbewijzering en folderbakjes/folderhouders.


Ben jij op zoek naar een specifiek product uit ons assortiment facilitaire producten maar kun je het niet direct vinden? Neem gerust contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.