Alle assortimenten
Over ons Showroom

Showroom


Ruim 1000m² showroom in Leimuiden

Op de 1e verdieping hebben we een showroom volledig ingericht in verschillende stijlen. Voor ieder soort kantoor of thuiswerkplek kunt je bij ons terecht. Om onze showroom gezelliger en sfeervoller te maken hebben we ook verschillende accessoires toegevoegd. Naast de verschillende soorten kantoorinrichtingen bieden we ook een breed assortiment aan bureaustoelen. Je kunt bij ons in de showroom komen proefzitten, vervolgens vertellen onze specialisten graag wat voor jou de beste keuze is. Daarnaast bieden we ook alle mogelijkheden voor ergonomische werkplekken, zo bieden we bijvoorbeeld verschillende soorten zit-/stawerkplekken aan en vele andere hulpmiddelen zoals monitorstandaards, voetensteunen en concepthouders. Ook voor advies over ergonomie in combinatie met jouw werkplek kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen klanten er ook voor kiezen om een stoelinstructie op maat te krijgen. 

Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze

Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar om advies te geven op het gebied van verlichting, meubilair, kantoormachines, vitaliteit, ergonomie en niet te vergeten werkplezier.

"Ook voor advies over ergonomie in combinatie met jouw werkplek kun je bij ons terecht"

Cees Horsman

Bezoek onze showroom

Onze specialisten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden op het gebied van meubilair, machines en kantoorartikelen. Een groot aantal van de kantoormachines en van het kantoormeubilair staan in onze showroom opgesteld en kun je direct uitproberen. Als je er zeker van wilt zijn dat de specialist die jij zoekt aanwezig is op het moment dat je van plan bent langs te komen raden wij jou aan van te voren een afspraak te maken.