Alle assortimenten
ICT en Machines Rekenmachines

Rekenmachines


Ook voor rekenmachines en toebehoren kunt u bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken waaronder Casio, Texas Instruments, HP, Canon en Ibico. U kunt uw rekenmachines eenvoudig online bestellen in onze webshop.


Ons ruime assortiment aan rekenmachines en toebehoren bestaat uit: Onderwijs rekenmachines, Grafische rekenmachines, Financiële rekenmachines, Zakrekenmachines, Bureaurekenmachines, Rekenmachines met telrol, Inktlinten en -rollen voor rekenmachines, Rekenmachines toebehoren  en Tel- en kassarollen.  hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat u een ruime keuze heeft aan producten waarop u naar op zoek bent.


Voor het maken van berekeningen is het handig om een rekenmachine te kopen die aansluit bij uw wensen. Kies daarom een rekenmachine uit die voldoet aan de eisen van uw functie. In onze webshop hebben we een ruim assortiment aan rekenmachines en toebehoren.

Rekenmachines

Een rekenmachine, zakrekenmachine of calculator is een apparaat waarop berekeningen kunnen worden uitgevoerd. Een rekenmachine is geen algemeen programmeerbare computer, hoewel er in sommige modellen wel eenvoudige functies kunnen worden geprogrammeerd.

"Op zoek naar een rekenmachine voor op kantoor of school? Ik help u graag met de juiste keuze."

Patricia Blom

Dit worden ook wel grafische- of wetenschappelijke rekenmachines genoemd. Daarnaast bieden wij ook rekenmachines aan met telrol, hierbij worden alle berekeningen uitgetikt. Ook vindt u in deze categorie de benodigde telrollen voor deze rekenmachines en de benodigde adapters voor bepaalde rekenmachines. Veel grafische- en normale rekenmachines gebruiken batterijen.


Bent u op zoek naar een specifieke rekenmachine of telrol? Neem gerust contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.