Alle assortimenten
Kantoormeubelen Verlichting en lampen

Verlichting en lampen


Ook voor verlichting en lampen kun je bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken binnen de kantoormeubelbranche waaronder Qeeboo, Luctra, Waldmann, Huislijn, Hansa, Maul en Rexel. De verlichting is ideaal voor elke ruimte om die mooi helder te maken. Door het grote assortiment heb je een ruime keuze aan producten. Daarmee kun jij de ideale werk, lunch en vergaderruimtes creëren met onze verlichting en lampen. Je kunt jouw kantoormeubilair eenvoudig online bestellen in onze webshop.


Ons assortiment lampen bestaat uit: Design lampen , Luctra vloerlampen, Luctra bureaulampen, Huislijn hanglampen, Huislijn vloerlampen, Waldmann vloerlampen, Hansa bureaulampen, Hansa vloerlampen, Maul bureaulampen, Maul loeplampen, Maul vloerlampen, Maul hanglampen , Rexel bureaulampen en Lampen. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat jij een ruime keuze hebt aan producten waarop je naar op zoek bent.


Onze verlichting en lampen geven een frisse uitstraling aan jouw kantoorruimte. De mooie belichting moet zorgen voor een goede werkplek die bijdraagt aan het werkplezier en productiviteit van jouw medewerkers.


De verlichting is ideaal voor elke ruimte om die mooi helder te maken. Door het grote assortiment heb jij een ruime keuze aan producten. Daarmee kun je de ideale werk, lunch en vergaderruimtes creëren met onze verlichting en lampen.

Verlichting

Goede verlichting is belangrijk voor je productiviteit en voor de sfeer van je werkomgeving. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van verlichting. Soort verlichting, type verlichting en dan nog de vele modellen. Dit is positief voor jouw stijl en behoefte. Wij kunnen je duidelijkheid verschaffen en de juiste modellen passende bij jouw wensen aanbieden.

“Biodynamische verlichting bootst ons dag- en nachtritme na en dit heeft een gunstig effect op ons gevoel, concentratie en op onze gezondheid”

Cees Horsman

Slechte verlichting kan vermoeidheid, hoofdpijn, rode ogen en zelfs depressie klachten veroorzaken. De vernieuwde concepten verbeteren significant de gezondheid van de medewerker. Door optimaal licht te bieden gedurende de dag verbetert de concentratie en gaat het vermoeidheid tegen. Zo werk je efficienter en haal je meer uit jouw werkdag.

Van vloerlampen tot bureaulampen en van LED-verlichting tot biologisch effectieve verlichtingssystemen, bij hijdra.com ben je aan het juiste adres. Met vooruitstrevende merken als Luctra en Waldmann in ons assortiment kunnen wij de nieuwste en beste lampen bieden voor jouw werkomgeving. De LEDs van de LUCTRA bijvoorbeeld, met hun zeer hoge lichtintensiteit, een zeer gelijkmatige lichtverdeling en een breed kleurenspectrum zorgen zij voor kwalitatieve werkplekverplichting die vrijwel gelijk is aan daglicht. Maar ook de Waldmann vloerlampen zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. De lampen passen automatisch de kleurtemperatuur en de verlichtingssterkte aan wanneer jij in de buurt bent van de lamp.

Onze merken


Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.