Alle assortimenten
Kantoormeubelen Verlichting en lampen Design lampen

Design lampen


Qeeboo is een Italiaans merk van een nieuwe generatie. Het is sterk in de Italiaanse manier van ‘design denken’ maar onderscheidt zich wel van anderen. Qeeboo ontwerpt producten die vele internationale harten moet en zal veroveren, door de combinatie van sterke kwaliteit en zo laag mogelijke productiekosten. Qeeboo staat voor een open mind, expressieve taal, heldere vormen, emotionele kracht met iconische objecten. Qeeboo is een label gecreëerd door Stefano Giovannoni, die ondersteuning krijgt van internationaal befaamde designers. De collectie van Qeeboo die hijdra.com aanbiedt bestaat uit kunststof lampen.

Design Lamp Qeeboo Giraffe


"Giraffe in love" is het nieuwste kunstwerk in samenwerking met artiest en designer Marcantonio. Met een dromerige blik houdt de giraf een klassiek Marie-Therese kroonluchter vast. Giraffe in love vertegenwoordigt ironie en luchtigheid, de giraf is verliefd maar weet dat zelf nog niet, omdat haar hart ver verwijderd is van haar hoofd.


Er is een miniatuur versie van de Giraffe in love. Het is een exact kopie van de grote versie van 4 meter hoog. De lampen zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Het is een veelzijdig en iconisch object dat menig ruimte kan verlichten en een glimlach tovert op het gezicht.


Bekijk hier de design Lamp Qeeboo Giraffe M >

Design Lamp Qeeboo Flash


Het licht spat uit de zaklamp Flash om vervolgens in een vaste baan te bewegen naar het duister om zich vast te klemmen aan de tafel, muur of kunstwerk. Is licht belangrijker dan de aangelegenheid?


Studio Job heeft vloeibaar omgezet in vast. Van iedereen voor de liefhebber. Van bijzonder tot speciaal. Buitenproportioneel met oplaadbare LED verlichting en afstandsbediening. Verkrijgbaar in de kleuren; Amber, zwart, groen, oranje, paars, wit en metaal.


Bekijk hier de design Lamp Qeeboo Flash >

Lamp Extreme Lounging B-Bulb+ LED

Artikelcode BBULB-02
€ 114,87 /stuk excl. BTW € 138,99 (incl. BTW)

Lamp Extreme Lounging B-Bulb LED

Artikelcode BBULB-01
€ 65,29 /stuk excl. BTW € 79,00 (incl. BTW)