Alle assortimenten

Kruk Interstuhl Upis1 Zwart


Van € 169,00 Voor € 129,00 /stuk excl. BTW € 156,09 (incl. BTW)

Tijdelijk niet leverbaar

Merk
Interstuhl

Verpakking
stuk

Adviesprijs
€ 169,00

Artikelcode
100U3217

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Interstuhl''s veelzijdige kruk UPis1 combineert spontaniteit, creativiteit en duurzaamheid - voor meer flexibiliteit en beweging dag in, dag uit. 

Blijf in beweging! Als u dat doet, zult u de wereld aan uw voeten hebben; u kunt kansen grijpen en prestaties verbeteren. De manier waarop UPis1 is ontworpen bevordert dynamisch zitten. En dit lost de vermeende tegenstelling tussen zitten en bewegen op. Deze functionele metgezel in uw dagelijkse leven stimuleert u om actief te zitten, u aan het denken te krijgen, en terwijl u zit houdt het uw lichaam, denkprocessen en ideeën volledig flexibel. 

Met UPis1 zijn er geen grenzen meer tussen werk- en woonruimte. Deze multifunctionele kruk creëert spontane zitmogelijkheid, waar geen permanente zitplaats was gepland. Het biedt een flexibele oplossing wanneer mensen tijdelijk werken aan de balie, voor informele bijeenkomsten, of zelfs thuis en in de vrije tijd. 

Onze multifunctionele kruk is verkrijgbaar in vijf toffe kleuren. Het innovatieve ontwerp past perfect in elke ruimte. De opvallende rode handgreep is een karakteristiek designkenmerk en is tegelijk een hendel. De kruk is ook zeer gebruiksvriendelijk, dankzij de traploze hoogteverstelling, lichte constructie en stabiele antislip-voet. Als laatste, UPis1 heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

De flexibiliteit van UPis1 brengt beweging in uw dagelijkse leven, en het brengt plezier.  U kunt de zithoogte van de UPis1 makkelijk aanpassen, de zithoogte is verstelbaar tussen 45-63cm

Specificaties


Artikelcode 100U3217
Merk Interstuhl
EAN 4016849583976
OEM Code 100U3217
Garantie 10 jaar
Hoogte zitting (onbelast) 45-63 cm
Kleur Zwart
Diameter 330 mm

Vaak samen gekocht