Alle assortimenten

Gasveer Interstuhl Vintage 24V4


€ 67,50 /1/Stuk excl. BTW € 81,68 (incl. BTW)

Levertijd 1 - 2 weken

Merk
Interstuhl

Verpakking
1/Stuk

Adviesprijs
€ 79,50

Artikelcode
GVI-24V4

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Deze originele Interstuhl gasveer is geschikt voor de Interstuhl Vintage 24V4. Zakt uw stoel in de loop van de dag langzaam naar beneden zonder dat u de hendel gebruikt? Dan is de kans groot dat de gasveer van de bureaustoel lek is. Dit kan vrij eenvoudig worden verholpen. Bestel bij ons een nieuwe gasveer en indien gewenst kunnen wij deze ook vervangen.

Om er zeker van te zijn dat we de juiste gasveer leveren voor uw bureaustoel is de sticker onderop uw bureaustoel van groot belang. Het artikelnummer, ordernummer en de productiedatum staat op deze sticker vermeldt. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst kunt u direct een foto versturen naar reparatie@hijdra.com onder vermelding van uw ordernummer. Zie hieronder een vergelijkbare sticker van een Interstuhl bureaustoel:

Gasveer voor Interstuhl

Geen sticker onderop uw bureaustoel? Stuur ons dan 4 duidelijke foto´s van de stoel naar reparatie@hijdra.com.

Extra informatie  • Op afspraak kunnen wij de gasveer voor u verwisselen in onze showroom in Leimuiden voor €15,00 excl. BTW per bureaustoel.

  • Wilt u meerdere gasveren op locatie laten vervangen? Neem dan telefonisch contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Specificaties


Artikelcode GVI-24V4
Merk Interstuhl
OEM Code GVI-24V4
Model Vintage
Type 24V4