Alle assortimenten
Kantoormachines Multifunctionele machines

Multifunctionele machines


De all in one printer / multifunctional van tegenwoordig is het oude kopieerapparaat/kopieermachine van enkele jaren geleden. Deze termen zijn in de praktijk eigenlijk synoniemen van elkaar geworden, de kopieerapparaten van tegenwoordig kunnen namelijk ook prima gebruikt worden voor het printen en scannen van jouw digitale documenten. Er zijn ook accessoires voor MFC's en printers beschikbaar. 

Beveiligd printen

Met het oog op de toekomst is de beveiliging van jouw netwerk en van persoonlijke- of bedrijfsinformatie steeds belangrijker. Tegenwoordig is het mogelijk om printers en multifunctionals dusdanig te beveiligen dat niemand inzicht heeft in wie welke documenten print, je bepaalt zelf waar én wanneer jouw document wordt geprint.

Lease mogelijkheden

hijdra.com heeft verschillende lease oplossingen beschikbaar voor printers en multifunctionele machines. Het voordeel van een lease printer is dat er geen grote investering bij komt kijken, het onderhoud van de machine zit vaak inbegrepen en je hebt altijd telefonisch support via hijdra.com.

"In onze showroom staan verschillende multifunctionals op voorraad en direct leverbaar."

Jordan van Welsum

Multifunctional printer

Een multifunctional is dus een printer, scanner en kopieerapparaat tegelijk, en het is toch maar één apparaat. Sommige van deze all in one printers kunnen daarnaast ook nog faxen. Wil jij weten welke multifunctional ook A3 kan printen en/of scannen? Maak dan gebruik van het zoekfilter, dat boven de producten terug te vinden is. De printers kunnen standaard overweg met A4 (printen, scannen en kopiëren).


De scanner in zo'n multifunctional is over het algemeen een flatbad scanner die helemaal weggewerkt is in het kopieerapparaat. Pas bij het openen van de 'deksel' zie je eigenlijk de scanfunctionaliteit terug. Enkele grote printers hebben daarnaast nog een mogelijkheid tot het scannen via ADF (Automatic Document Feed). Hiermee kunnen meerdere documenten, of een stapeltje papier, automatisch achterelkaar gescand en/of gekopieerd worden.

Kopieerapparaat/printer leasen

Voor zakelijk gebruik kan het zeer interessant zijn om een groot kopieerapparaat bij ons te leasen. Deze wordt dan met all in serviceovereenkomst bij jou op locatie geleverd. Dit houdt in dat je elke maand wordt voorzien van de benodigde toners, en geen zorgen hoeft te maken over het arbeidsloon, de voorrijkosten, de onderdelen of het onderhoud. Ben jij geïnteresseerd in een lease printer, dan kun je vrijblijvend met ons contact opnemen voor een persoonlijk advies of gesprek. Wij kunnen jou dan adviseren in de te kiezen multifunctional en informeren over de lease-mogelijkheden.

Meer informatie over het leasen van een kopieerapparaat, printer of multifunctional?

hijdra.com heeft jaren lange ervaring in het plaatsen, installeren en onderhouden van contract machines. Als jij meer informatie wilt over de mogelijkheden van het leasen van een printer of multifunctional, neem dan gerust contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.