Alle assortimenten
Werkplek en Facilitair

Werkplek en Facilitair


Ook voor facilitaire producten voor op de werkplek kunt u bij hijdra.com terecht. Wij zijn leverancier van een groot assortiment facilitaire producten zoals: dranken en etenswaren, keuken of kantine artikelen, hygiënedispensers van onder anderen Tork en PrimeSource, schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen voor op kantoor, EHBO-artikelen en verbandtrommels, veiligheidsproducten zoals brandblussers en elektra voor op kantoor zoals stekkerdozen en verlengkabels.

Facilitaire producten

Zit u om het hand op kantoor met facilitaire producten? Of heeft u behoefte aan een betere kantoorinrichting? In deze categorie vindt u alles over facilitair en kantoorinrichting. In onze showroom hebben we verschillende facilitaire producten uit ons assortiment op voorraad en direct leverbaar.

"Ik help u graag bij het vinden van het juiste product. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op."

Sonja Hölscher

Bij facilitaire producten kunt u denken aan batterijen, EHBO-artikelen, keuken- en kantineartikelen, schoonmaakartikelen en veiligheid zoals bijvoorbeeld brandblussers, veiligheidsvesten en blusdekens. Kantoorinrichting, de naam zegt het al dat gaat meer over de inrichting van uw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een klok, ventilatoren, wegbewijzering en folderbakjes/folderhouders.


Bent u op zoek naar een specifiek product uit ons assortiment facilitaire producten maar kunt u het niet direct vinden? Neem gerust contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden en wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.