Alle assortimenten
Kantoormeubelen Verlichting en lampen

Verlichting

Goede verlichting is belangrijk voor uw productiviteit en voor de sfeer van uw werkomgeving. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van verlichting. Soort verlichting, type verlichting en dan nog de vele modellen. Dit is positief voor uw stijl en behoefte. Wij kunnen u duidelijkheid verschaffen en de juiste modellen passende bij uw wensen aanbieden.

“Biodynamische verlichting bootst ons dag- en nachtritme na en dit heeft een gunstig effect op ons gevoel, concentratie en op onze gezondheid”

Cees Horsman

Slechte verlichting kan vermoeidheid, hoofdpijn, rode ogen en zelfs depressie klachten veroorzaken. De vernieuwde concepten verbeteren significant de gezondheid van de medewerker. Door optimaal licht te bieden gedurende de dag verbetert de concentratie en gaat het vermoeidheid tegen. Zo werkt u efficienter en haalt u meer uit uw werkdag.

Van vloerlampen tot bureaulampen en van LED-verlichting tot biologisch effectieve verlichtingssystemen, bij hijdra.com bent u aan het juiste adres. Met vooruitstrevende merken als Luctra en Waldmann in ons assortiment kunnen wij de nieuwste en beste lampen bieden voor uw werkomgeving. De LEDs van de LUCTRA bijvoorbeeld, met hun zeer hoge lichtintensiteit, een zeer gelijkmatige lichtverdeling en een breed kleurenspectrum zorgen zij voor kwalitatieve werkplekverplichting die vrijwel gelijk is aan daglicht. Maar ook de Waldmann vloerlampen zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. De lampen passen automatisch de kleurtemperatuur en de verlichtingssterkte aan wanneer u in de buurt bent van de lamp.

Onze merken


Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijgt u doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.