Alle assortimenten
Thuiswerkplek

De snelste weg naar een gezonde (thuis)werkplek


Nu iedereen thuiswerkt hebben we massaal onze woonkamer, slaapkamer of zolderkamer omgetoverd tot ons eigen thuiskantoor. We zien helaas in de praktijk vaak dat men door het thuiswerken last krijgt van diverse lichamelijke klachten, denk hierbij aan nek-, rug- en schouderklachten. Door te kiezen voor een professionele (zit-sta)werkplek kun je deze klachten snel oplossen en/of voorkomen.

Vragen? Bel 0172-602261 of maak gebruik van onze chatfunctie.

Verzorg een thuiswerkplek voor je medewerkers

Een ergonomische thuiswerkplek is voor jou en je collega's, naast voldoende beweging gedurende de werkdag, het belangrijkste onderdeel van een gezonde werkplek. De juiste zit-houding en afwisseling tussen zitten en staan is volgens onze specialisten enorm belangrijk voor de vitaliteit van jou en je medewerkers.

Vepa HomeFit thuiswerkplek zit-sta bureau

Wat zijn de voordelen?

Gratis montage door heel Nederland*

Scherp geprijsd en gratis geleverd! (NL & BE)

Breed assortiment uit voorraad leverbaar

1000m² showroom / Afslag A4 Leimuiden

Persoonlijk ergonomisch advies op maat

Zakelijk en particulier bestellen

Eén factuur voor alle medewerkers

Thuiswerkplekken passend bij jouw woonstijl

We hebben ruim 100 verschillende ergonomische en trendy bureaustoelen en zit-sta werkplekken voor diverse woonstijlen direct uit voorraad leverbaar. Bestel je thuiswerkplek eenvoudig online en profiteer van gratis montage en levering door heel Nederland binnen 10 werkdagen.

Kies voor zekerheid met 5 jaar garantie

Alle thuiswerkplekken van hijdra.com hebben altijd minimaal 5 jaar garantie. Bij hijdra.com is het niet nodig om zelf je garantie te claimen bij de fabrikant maar kan je direct bij ons terecht. Wanneer onze eigen technische dienst het op kan lossen doen we dat direct, anders handelen wij het probleem voor je af met de fabrikant.

Partner van topmerken

Betalen en administratie

Bij het bespreken van de mogelijkheden van het thuiswerkplek project voor jouw medewerkers kijken we naar het budget per medewerker, de wensen voor het assortiment, ergonomisch advies op maat en de gewenste administratieve afhandeling.

Eenvoudige afhandeling

Eén overzichtelijke factuur voor alle medewerkers

Een vast (thuiswerk)budget per medewerker

Afgestemde declaratie afhandeling per bedrijf

Compleet overzichtelijk thuiswerkplek project

Gratis montage in januari en februari 2022!

Bij hijdra.com geloven we dat een gezonde thuiswerkplek zorgt voor meer productiviteit en vrolijke medewerkers. Daarom bieden we tijdelijk op alle Hijdra Pro werkplekken gratis montage aan door heel Nederland!


Na het plaatsen van je bestelling via onze webshop of in onze showroom zorgen we ervoor dat alle bestelde producten netjes voor je klaargezet worden. Vervolgens maakt één van onze planners een afspraak met je voor de montage op locatie binnen 10 werkdagen, indien alle producten op voorraad zijn.


Zodra er een afspraak ingepland is komen we je werkplek op de door jou aangewezen plek monteren. Eerste of tweede verdieping? Dit is vaak geen probleem voor onze monteurs! Uiteraard nemen we na de montage alle verpakkingsmaterialen weer mee retour om deze vervolgens milieuvriendelijk af te voeren, wel zo makkelijk.

1000m² showroom / Afslag A4 Leimuiden

Onze specialisten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden op het gebied van bureaustoelen, zit-sta werkplekken en kantoormeubilair. Als je er zeker van wilt zijn dat de specialist die jij zoekt aanwezig is op het moment dat je van plan bent langs te komen raden wij jou aan van te voren een afspraak te maken.

"Doordat onze nieuwe Pro frames geschikt zijn voor alle maten bureaubladen is het voor elke situatie de ideale oplossing om het huidige bureau om te bouwen naar een zit-sta oplossing."

Dirk-Jan Hijdra

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.