Alle assortimenten
Brother SecurePrint+

Brother Secure Print +


Brother maakt beveilgd printen met een NFC ID-kaart nu ook mogelijk voor het MKB met SecurePrint+. Een eenvoudige manier om documenten te beveiligen door gebruik te maken van een NFC ID-kaart of pincode. Ideaal voor kleinere bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige gegevens/informatie.

Effectief documenten beveiligen zonder additionele software

SecurePrint+ is dé oplossing voor bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige gegevens/informatie en niet beschikken over een geavanceerde printmanagement oplossing met beveiligingsopties. Om te kunnen garanderen dat deze data niet in handen valt van niet-geautoriseerde medewerkers of bezoekers, biedt Secure Print + een relatief eenvoudige maar zeer effectieve beveiliging.


De printopdracht wordt naar de printer gestuurd en pas afgedrukt wanneer de geautoriseerde gebruiker deze vrijgeeft door middel van een NFC ID-kaart of PIN-code. Er hoeft geen additionele software geinstalleerd te worden.


Er zijn vier laserprinters verkrijgbaar met de SecurePrint+ functie en deze beschikken over een ingebouwde NFC-kaartlezer, waardoor er geen externe kaartlezer nodig is. In de meeste gevallen kunnen ook reeds bestaande ID-kaarten worden geïntegreerd voor het beveiligd afdrukken van documenten.

PrintSmart CostControl

Via rapportages krijgt u volledig inzicht in welke medewerker wat voor type documenten afdrukt. Het geeft u verder de mogelijkheid om print quota in te stellen en functies per gebruiker te limiteren of uit te sluiten. Hierdoor kunnen de kosten worden verlaagd en de printers aanzienlijk efficiënter worden ingezet.

PrintSmart SecurePro

Biedt dezelfde functionaliteiten als CostControl plus extra functies om documenten met privacygevoelige informatie binnen uw bedrijf te beveiligen. Printopdrachten worden op de SecurePro server opgeslagen en via een NFC ID-kaart of PIN-code kunnen documenten door middel van pull printing door geautoriseerde gebruikers worden vrijgegeven op elke gewenste printer.


Multifunctional Brother MFC-L9570CDWTSP

Artikelcode 430276SP
€ 1.057,02 /Stuk/1 excl. BTW € 1.279,00 (incl. BTW)

Laserprinter Brother HL-L9310CDWTSP

Artikelcode 430271SP
€ 718,97 /Stuk/1 excl. BTW € 869,95 (incl. BTW)

Multifunctional Brother MFC-L6900DWTSP

Artikelcode 430242SP
€ 949,59 /Stuk/1 excl. BTW € 1.149,00 (incl. BTW)

Laserprinter Brother HL-L6400DWTSP

Artikelcode 430229SP
€ 701,65 /Stuk/1 excl. BTW € 849,00 (incl. BTW)