Alle assortimenten
Kantoormachines Papiersnijders

Papiersnijders


Hoge veiligheid, absolute precisie en een eenvoudige bediening voor snel en rationeel werken: moderne snijtechniek moet tegenwoordig aan een groot aantal eisen voldoen. Onze papiersnijders zijn van een aantal grote gerenommeerde merken zoals:  Dahle, Fellowes, Ideal en Rexel. Met hun hoogwaardige snijmessen leggen onze snijmachines in elk opzicht nieuwe maatstaven aan. hijdra.com heeft een groot assortiment aan papiersnijders. Dit assortiment bestaat uit een aantal categorieën. Deze categorieën bestaan uit Rolsnijmachines, Snijmachines, Zware snijmachines en Snijmachine onderdelen

Snij- en rolsnijmachines

In deze categorie vind je Rolsnijmachines, deze papiersnijders zijn bedoeld voor het snijden van een klein aantal vellen tegelijkertijd. Ook vind je hier Snijmachines en Zware snijmachines. De normale snijmachines en zware snijmachines zijn bedoeld voor het snijden van 8 tot 40 vellen tegelijkertijd, de maximale snijcapaciteit verschilt per machine. Daarnaast bieden we hier ook Snijmachine onderdelen aan voor snijmachines, bijvoorbeeld nieuwe meskoppen.

"Op zoek naar een snijmachine die aan al jouw eisen voldoet? Ik help je graag bij het vinden van het juiste product."

Vincent Hoekman

Op zoek naar een specifieke snijmachine of rolsnijder die jouw situatie aan kan en kun je deze niet direct vinden in onze webshop? Wij helpen jou graag verder via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.