Alle assortimenten

Zit Sta Frame Duo Elektrisch Hijdra Pro - Verschuifbaar 120 cm tot 200 cm - Zonder blad - Memoryfunctie - Frame Zwart


€ 95,00

Geleverd binnen 3 - 5 werkdagen, direct afhalen in showroom mogelijk*

Merk
Hijdra

Verpakking
Stuk

Adviesprijs
€ 1.298,00

Artikelcode
HP-F9005-D

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Dit zit sta frame Hijdra Pro is een elektrisch in hoogte verstelbaar zit sta frame (65 - 130 cm). In het frame is een dubbele motor ingebouwd met een draagvermogen van 100kg per blad en een snelheid van 30mm per seconde. Het zit sta bureau voldoet aan de NPR norm en heeft een garantie van 5 jaar.

 

Memoryfunctie

Het frame beschikt standaard over 4 automatische memoryfuncties. Het venster beschikt over een memory functie waardoor het eenvoudig is om direct naar de gewenste zit of sta hoogte te gaan. In de memoryfunctie kunnen eenvoudig 4 verschillende opties worden geprogrammeerd. Dit digitaal venster is ideaal wanneer een werkplek of zit sta bureau door meerdere mensen wordt gebruikt zoals bijvoorbeeld bij een flexwerkplek.

Het venster is geschikt voor één werkplek, bij een Hijdra Pro duo frame kunt u dus beide werkplekken afzonderlijk van elkaar bedienen.

 

Verschuifbaar frame

Omdat we als hijdra.com altijd bewust bezig zijn met het milieu bieden we alle Hijdra Pro frames ook aan zonder bureaublad. Het is zeer eenvoudig om een bestaand bureaublad te gebruiken en ze te monteren op het Pro frame. Bureaubladen in de formaten 120x80cm, 140x80cm, 160x80cm, 180x80cm, 200x80cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm en 200x90cm zijn allemaal perfect geschikt voor dit frame dankzij de uitschuifbare tussenbeam. Het (her)gebruiken van de bestaande bureaubladen heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook als voordeel dat de bureaubladen op kantoor niet bij elkaar vloeken door een nét andere melamine kleur van een nieuw bureaublad.

Mocht u het frame toch liever met blad geleverd krijgen bieden we de mogelijkheid om een Melamine bureaublad mee te leveren in diverse standaard kleuren. Melamine bureaubladen bestaan uit spaanplaat met daarop een geperste kunststof toplaag. Deze bureaubladen zijn prima geschikt voor binnen gebruik. Het totaal is een ijzersterk blad dat goed scoort op hygiëne, kleur- en slijtvastheid. Dit melamine bureaublad is 25mm dik en heeft een ABS stootrand van 2mm.

 

Montage

Standaard wordt het zit sta frame ongemonteerd geleverd. hijdra.com kan het bureau voor u monteren, inclusief de montage van eventuele accessoires en de afvoer van verpakkingsmateriaal. Het zit-sta Hijdra Pro frame is op een zeer snelle en eenvoudige zelf manier te monteren, zie voor meer informatie de montagehandleiding.

Kijk bij de accessoires hieronder om uw zit sta werkplek compleet te maken.

Service van hijdra.com

  • Veel zit-sta werkplekken uit voorraad leverbaar.
  •  Mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze showroom.
  • Montage mogelijk vanaf €59,00 excl. BTW per werkplek.
  • Onze specialisten zijn snel en telefonisch te bereiken voor al uw vragen.
  • Levering door heel Nederland & België.

Specificaties


Artikelcode HP-F9005-D
Merk Hijdra
EAN 6013733689675
OEM Code HP-F9005-D
Draagvermogen 100 kg
Garantie 5 jaar
Hoogte tafel 65 - 130 cm
Type bureau Duo
Type poot T-poot
Type blad Zonder blad
Snelheid motor 30 mm/s
Kleur blad Niet van toepassing
Afmetingen Verschuifbaar 120 cm tot 200 cm
Aantal motoren 2 motoren
Kleur frame Zwart
Elektrisch verstelbaar Ja

Gerelateerde artikelen