Alle assortimenten

Werkstoel Interstuhl Labster 2 20006122 9103 Met Wielen Frame Aluminium Stof Blauw


€ 461,30 /1/Stuk excl. BTW € 558,17 (incl. BTW)

Levertijd 2 - 4 weken

Merk
Bimos

Verpakking
1/Stuk

Artikelcode
070120006122

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Labster, de eerste echte laboratoriumstoel ter wereld De eerste zijn is iets moois. Denk maar aan de eerste man op de maan, je eerste kus of de eerste keer dat je helemaal zelf in een auto mocht rijden. Labster was de eerste echte laboratoriumstoel die wereldwijd werd ontwikkeld. Inmiddels heeft Labster bewezen niet een uitprobeersel vol kinderziekten te zijn, maar een geweldige zitoplossing voor omgevingen waar speciale eisen gelden. Tot we Labster ontwikkelden, werden in laboratoria vaak afwasbare bureaustoelen gebruikt.  

Bimos ontwierp samen met het Fraunhofer Instituut een stoel die helemaal gericht is op het werk in een laboratorium. Zo heeft Labster de ideale vorm voor een lab: klein en praktisch. Daarnaast is de stoel gemakkelijk te reinigen: de materialen zijn bestand tegen desinfecteermiddelen en naadloos met elkaar verbonden. Hierdoor hebben microorganismen geen kans zich te nestelen. Ten slotte is de ergonomische techniek achter de stoel revolutionair. Labster ondersteunt je ook als je voorovergebogen zit, wat in laboratoria uiteraard aan de orde van de dag is. Test ook de nummer 1!

Bekleding Skai Tundra donkerblauw Frame verchroomd Schotel/vlakke ster voet kunststof  Verstelbereik zithoogte 400 - 510 mm  

Service van hijdra.com

  • Keuze uit een ruim assortiment werkstoelen voor alle situaties.
  • Voorzien van goede kwaliteit, ook bij intensief gebruik.
  • Onderhoud & reparatie zowel binnen als buiten de garantie.
  • Onze specialisten zijn snel en telefonisch te bereiken voor al uw vragen.
  • Levering door heel Nederland & België.

Specificaties


Artikelcode 070120006122
Merk Bimos
OEM Code 070120006122
Kleur Blauw
Kleur frame Aluminium
Wielen Ja

Gerelateerde artikelen