Alle assortimenten

Poetsrol KC WypAll L10 1-laags 19,5cmx304m 800vel wit 7256Artikel is momenteel niet op voorraad. Vraag de actuele levertijd bij ons op.

Merk
WypAll

Verpakking
Doos

Adviesprijs
€ 86,37

Artikelcode
1422916

Besteleenheid
1

Product omschrijving


  • WypAll L10 wegwerp poetsdoeken voor horeca en persoonlijke verzorging 7256 - centerfeed rol, 1-laags, wit - 6 centerfeed rollen x 800 papieren reinigingsdoeken (4800 stuks in totaal)
  • Ongeacht met welke oppervlakken uw werknemers en bezoekers de hele dag in aanraking komen, u geeft ze meer gemoedsrust door beproefde reinigings- en desinfectieoplossingen voor de hygiëne van de werkplek te bieden die de overdrachtketen van ziektekiemen zullen helpen verbreken.
  • WypAll L10 Professional schoonmaakpapier is ontworpen voor de specifieke omgevingen waarin ze worden gebruikt, zodat ze elke keer weer uw schoonmaaktaken aankunnen. Deze schoonmaak doekjes voor eenmalig gebruik op een centrale rol zijn 1-laags, middelgroot maar met een hoge capaciteit, met 800 wegwerpdoeken per rol.
  • De WypAll reliëfstructuur verhoogt de sterkte van de vellen dankzij het unieke patroon met laagverbindingen over het gehele oppervlak van het vel, waardoor elke vel WypAll L10 schoonmaakpapier er aantrekkelijker uitziet en prettiger aanvoelt. Het ontwerp van deze centerfeed rollen is erop gericht om de draagbaarheid te ondersteunen voor lichte reinigingstaken in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt en verstrekt.
  • De reliëftechnologie in dit schoonmaakpapier zorgt voor een uitstekende balans tussen prestaties en waarde. Deze droge poetsdoeken kunnen eenmalig worden gebruikt met reinigingsmiddel of desinfecterend middel en zijn getest als compatibel voor gebruik in sprays en schoonwrijven met perazijnzuur, waterstofperoxide en quats (quaternaire ammoniumverbindingen).
  • Dankzij de geschiktheid voor bevochtiging met een spray en schoonvegen, kunnen werknemers hun eigen werkplek, voertuig, bureau, stoel en voedselbereidingsruimte voor en na gebruik schoonvegen. Sproeien en afvegen helpt productiemedewerkers ook om hun eigen werkstation schoon te maken/te ontsmetten voordat ze deze aan de volgende werkploeg overdragen.
  • Voor omgevingen waar schoonvegen met een volledig doordrenkte poetsdoek

Specificaties


Artikelcode 1422916
Merk WypAll
EAN 05027375051760
OEM Code 7256
Vorm rol
Soort Papieren Handdoekje Bedrukt met een design
Aantal Lagen 1
Soort Materiaal papier
Kleur Wit
Met Milieukeurmerk Ja
Model naam 7256
Commerciële kleurnaam wit
Milieuverklaring Europeese bloem
Rol: Lengte 304
Commerciële afmetingen 380 x 195mm