• Alles-in-1-leverancier
  • Deskundig advies
  • 1000m² showroom
  • beoordeeld door klanten
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
x8QQQG-LrkE
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Zoom image
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
x8QQQG-LrkE
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart
Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart

Luchtreiniger AirExchange® 750-T Zwart

Artikelcode: 20200750-T-ZW
€ 1.195,00 per stuk
€ 1.445,95 (incl. BTW)
Geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Onze hoogwaardige service
  • Gratis bezorging vanaf € 49,95
  • Passend advies van specialisten
  • De beste merken geselecteerd
  • beoordeeld door klanten beoordeeld door klanten

Productomschrijving

De AirExchange® 750-T is een krachtig luchtreinigingssysteem met een tijdloos design. Uitgevoerd in een geborstelde en zwart geanodiseerde, aluminium behuizing.

Het apparaat is voorzien van een overzichtelijk, touch-control bedieningspaneel, waarmee u het apparaat eenvoudig bedient. Daarnaast kun u het apparaat eenvoudig op afstand bedienen met de afstandsbediening of met onze handige applicatie.

Uitgerust met een arsenaal aan verdedigingsmechanismen elimineert de AirExchange® 750-T luchtreiniger virussen, bacteriën, pollen, stof, ziekteverwekkers, allergenen en chemische verbindingen uit de vervuilde omgevingslucht met een effectiviteit van meer dan 99,995%. De AirExchange® 750-T heeft een reinigend vermogen (Clean Air Delivery Rate – CADR) tot wel 750m3/uur.

De AirExchange® 750-T is voorzien van o.a. :

Een geavanceerde, 360º filtercombinatie


De AirExchange® maakt gebruik van een gecombineerde meshed, antibacteriële pre-filter, microbiologische HEPA H14 filter, carbon filter met geactiveerd koolstof en een fotokatalytische Ti02 (Titanium Dioxide) filter met natuurlijke ionisator. De levensduur van de filter bedraagt zo’n 4300 uur (afhankelijk van de hoeveelheid fijnstof dat aanwezig is in de omgeving).

UV-C (253,7nm) lichtbehandeling


Deze UV-C lichtbehandeling beschadigt de fotolytische processen in de celkernen van de eventueel overgebleven micro-organismen, waardoor deze worden geëlimineerd.

‘SMART’ modus


Met de ‘SMART’ stand ingeschakeld, zal de AirExchange® automatisch de heersende luchtkwaliteit bepalen en optimaliseren. Zo hoeft u niets te doen en bent u altijd verzekerd van de meest optimale luchtkwaliteit!

Automatische Nachtmodus


De AirExchange® is voorzien van een automatische nachtmodus, met bijzonder-geluidsarme luchtstroominstellingen. Wanneer het donker wordt zal het systeem automatisch het display dimmen, zodat u ongestoord kunt slapen.

High Tech Laser- en Stofsensoren


De laser- stofsensoren zijn real-time, digitale deeltjesconcentratiesensoren. Deze sensoren meten meerdere keren per seconde het aantal zwevende deeltjes zoals aerosolen, fijnstof en pollen in een eenheid tussen 0,3 tot 10 micrometer. De resultaten van deze meting worden weergegeven op het heldere display.

TVOC sensor


De TVOC sensor is een geavanceerde, elektrochemische sensor voor het meten van vluchtige organische stoffen, zoals formaldehyde (tapijten), benzeen, xylene en andere TVOC. Op basis van deze gegevens en die van de laser- en stofsensoren, past de 750-T razendsnel het reinigingsprogramma aan.

Temperatuur & luchtvochtigheidssensor


De ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren geven de actuele temperatuur en luchtvochtigheid van de omgeving weer.

Automatische filterbewaking


De AirExchange® luchtreinigers zijn voorzien van een automatische filterbewaking die de verzadiging van de filter meet. Wanneer de filter toe is aan vervanging, dan zal het apparaat dit tijdig aangeven.

De gebruikerseigenschappen van de AirExchange® 750-T


Real-time temperatuur & luchtvochtigheidsmeting Afstandsbediening & applicatie bediening SMART modus 4 windsnelheden Automatische filterbewaking Timer functie Nachtmodus Automatische afsluiting bij omvallen Kinderslot Plug-and-play Super-easy filtervervanging


De technische eigenschappen van de AirExchange® 750-T


Maximaal reinigingsvermogen (Clean Air Delivery Rate – CADR) van 750m3/uur Reinigt ruimtes tot wel 120m2 met een effectiviteit van >99,995% 220V/AC (50Hz) 95W vermogen Nidec borstelloze motor met een centrifugaal turbinewiel Normaal geluidsniveau: <22dBA (nagenoeg geruisloos) Maximaal geluidsniveau: <70dBA Afmetingen: 330x330x806mm Gewicht: 17kg * CE, CB, ROHS en FCC goedgekeurd

Heeft u vragen, behoefte aan advies of hulp nodig?

Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Neem contact op via
info@hijdra.com 0172-602261 Chat met een van onze medewerkers

Specificaties

Product code 20200750-T-ZW
Merk AirExchange
OEM Code 20200750-T-ZW
Garantie 5 jaar
Kleuren Zwart