Alle assortimenten

Handdoekrol KC Scott Essential Slimroll 1-laags 190m wit 6695


€ 101,96 /Pak excl. BTW € 123,37 (incl. BTW)

Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd*

Merk
Scott

Verpakking
Pak

Adviesprijs
€ 114,14

Artikelcode
1422837

Besteleenheid
1

Product omschrijving


  • Scott Essential Slimroll handdoeken op rol 6695 6 witte papieren handdoekrollen van 190 m (in totaal 1140 m)
  • Verbeter de ervaring in uw toiletruimten met vertrouwde Scott® Essential™-oplossingen die zijn ontworpen om de vereiste reinigings- en hygiënestandaarden te kunnen handhaven in drukbezochte omgevingen, zonder in te leveren op kwaliteit en waarde. Scott® Essential™ Slimroll™ papieren handdoeken zijn ontworpen voor betrouwbare handhygiëne in toiletruimteomgevingen met beperkte ruimte en zijn de efficiëntste Slimroll™ handdoeken voor betrouwbaar, dagelijks handdrogen. Deze compacte papieren handdoeken bieden de beste efficiëntie in hun klasse in vergelijking met concurrerende systemen en zijn ontworpen om een kleinere ruimte in beslag te nemen.
  • Onze unieke Airflex™-technologie zorgt voor een snellere absorptie voor hygiënischer drogen van de handen, terwijl minder wordt verbruikt en minder afval wordt geproduceerd, zodat u meer uit uw uitgaven kunt halen. De Slimroll™ van Kimberly-Clark™ draagt het reliëfpatroon van het merk Scott®, zodat de klant zeker weet dat hij de hygiëne van de toiletruimten bevordert.
  • De Scott® Essential™ Slimroll™ opgerolde handdoeken zijn Europees Ecolabel-gecertificeerd en gecertificeerd voor contact met voedingsmiddelen en bieden betrouwbare prestaties. Dankzij onze biologische kernplug zijn ze kunststofvrij, 100% recyclebaar en volledig acceptabel in de papierrecyclingstroom. Onze nieuwe kernplug verwijdert jaarlijks 30,5 ton plastic afval uit het milieu.
  • De Scott® Essential™ Slimroll™ papieren handdoekrollen zijn compatibel met de in één enkele beweging te reinigen Aquarius™ rolhanddoekendispenser in wit (code 7955) of zwart (code 7956), onze meest hygiënsche dispenser op de markt. Deze dispenser is volledig omsloten. Zo kunnen gebruikers alleen de handdoek aanraken die ze gebruiken om hun handen te drogen. Met onze aanraakvrije dispensers is het risico op kruisbesmetting lager en wo

Specificaties


Artikelcode 1422837
Merk Scott
EAN 05027375050855
OEM Code 6695
Vorm rol
Soort Papieren Handdoekje Bedrukt met een design
Aantal Lagen 1
Soort Materiaal papier
Kleur Wit
Met Milieukeurmerk Ja
Model naam 6695
Commerciële kleurnaam wit
Milieuverklaring FSC
Rol: Lengte 190