Alle assortimenten

Gasveer voor Prosedia Se7en 16G2


Gasveer Interstuhl
€ 79,50 /1/Stuk excl. BTW € 96,20 (incl. BTW)

Geleverd binnen 3 - 5 werkdagen, direct afhalen in showroom mogelijk*

Merk
Interstuhl

Verpakking
1/Stuk

Artikelcode
GVP-16G2

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Zakt uw stoel in de loop van de dag langzaam naar beneden zonder dat u de hendel gebruikt? Dan is de kans groot dat de gasveer lek is van de bureaustoel. Dit kan vrij eenvoudig worden verholpen. Bestel bij ons een nieuwe gasveer en indien gewenst kunnen wij deze ook vervangen. Mocht dit binnen de garantietemijn vallen van 7 jaar, dan worden alleen de voorrijkosten in rekening gebracht. Is het buiten de garantietermijn dan word de gasveer, uurloon en voorrijkosten doorberekend. Om er achter te komen welk type gasveer u nodig heeft is het van belang dat we exact het artikelnummer, ordernummer en de productie datum weten. Bij Interstuhl bureaustoelen zit er onderop de zitting de volgende sticker:

Om uw bestelling zo snel mogelijk gereed te maken helpt het ons als u deze gegevens direct vermeld bij de opmerking van uw order.

Op afspraak kunnen wij de gasveer voor u verwisselen in onze showroom in Leimuiden voor €15,00 per stoel. Voor meer informatie over de reparaties van meubilair en bureaustoelen klik hier. Verder kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of via de mail.   De gasveer van uw bureaustoel vervangen In ons assortiment bieden we verschillende gasveren aan voor verschillende merken zoals bijvoorbeeld Interstuhl en Giroflex. Het vervangen van de gasveer kunnen wij voor u doen maar dit kunt u eventueel ook zelf. Om direct de juiste gasveer voor uw bureaustoel te vinden vragen wij u om na uw bestelling van bijvoorbeeld een Interstuhl gasveer de volgende 4 foto''s te mailen naar info@hijdra.com of v.hoekman@hijdra.com.

Specificaties


Artikelcode GVP-16G2
Merk Interstuhl
OEM Code 21993.0217.01