Alle assortimenten

Gasveer HAG Tribute 9031


€ 94,50 /1/Stuk excl. BTW € 114,35 (incl. BTW)

Levertijd 1 - 2 weken

Merk
HAG

Verpakking
1/Stuk

Artikelcode
GVH-9031

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Deze originele HAG gasveer is geschikt voor de HAG Tribute 9031. Zakt uw stoel in de loop van de dag langzaam naar beneden zonder dat u de hendel gebruikt? Dan is de kans groot dat de gasveer van de bureaustoel lek is. Dit kan vrij eenvoudig worden verholpen. Bestel bij ons een nieuwe gasveer en indien gewenst kunnen wij deze ook vervangen.

Om er zeker van te zijn dat we de juiste gasveer leveren voor uw bureaustoel is de sticker onderop uw bureaustoel van groot belang. Het artikelnummer, ordernummer en de productiedatum staat op deze sticker vermeldt. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst kunt u direct een foto versturen naar reparatie@hijdra.com onder vermelding van uw ordernummer. Zie hieronder een vergelijkbare sticker van een HAG bureaustoel:

Gasveer voor HAG

Geen sticker onderop uw bureaustoel? Stuur ons dan 4 duidelijke foto´s van de stoel naar reparatie@hijdra.com.

Extra informatie  • Op afspraak kunnen wij de gasveer voor u verwisselen in onze showroom in Leimuiden voor €15,00 excl. BTW per bureaustoel.

  • Wilt u meerdere gasveren op locatie laten vervangen? Neem dan telefonisch contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Specificaties


Artikelcode GVH-9031
Merk HAG
OEM Code GVH-9031
Model Tribute
Type 9031