Alle assortimenten

Felt-Tub, Kuip Licht Grijs, Stof Main Line Flax Stockwell, MLF15, 4-Poots Frame Met Houten Poten, Kleur Onderstel Grafiet Metallic, Hout Blank Gelakt, Standaard Glijders, Met Verlichting


Bekijk dit product in onze showroom
€ 2.706,00 /1/Stuk excl. BTW € 3.274,26 (incl. BTW)

Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd*

Merk
Vepa

Verpakking
1/Stuk

Artikelcode
V-Felt-TB20HF

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Felt Tub

Even tijd voor jezelf, afgesloten van de buitenwereld in je eigen cocon.

Weggekropen in een warm hoekje van de Felt Tub nestel je jezelf in het comfortabele kussen om lekker te lezen, te bellen of te werken. De Felt Tub is gemaakt van 100% post-consumer PET-vilt en verkrijgbaar in twee verschillende onderstellen.

Solide, circulair en sierlijk

Om niet te hoeven lijmen worden de twee symmetrische PET-vilt helften van de fauteuil met elkaar verbonden door middel van schroeven. Dit geeft het geheel een stoer uiterlijk en is wel zo circulair omdat de onderdelen later weer van elkaar te scheiden zijn. Het 38 mm dikke buisframe van de stoel zorgt voor de juiste zithouding en biedt de cabine een solide en sierlijke ondersteuning. Of ga je liever voor houten pootjes? De eigenwijze hout/staal-combinatie van het onderstel geeft het geheel een huiselijk en Scandinavisch karakter.

Eigen cocon

Het gebruikte PET-vilt heeft een akoestische werking waardoor het omgevingsgeluid wordt gedempt tot een zacht geroezemoes. Al lezend of werkend vergeet je de tijd en de plek waar je je bevindt. Want ook voor het opladen van je telefoon, laptop of tablet hoef je de stoel niet uit te komen. Er is een stopcontact en een USB-poort aan de binnenkant van de kuip bevestigd. Om de binnenzijde niet te donker te maken is de Felt Tub alleen beschikbaar in lichtgrijs PET-vilt. Felt Tub kan uiteraard ook met handige led-verlichting uitgevoerd worden.

Made in Holland

Vepa onderscheidt zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren. De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stoffering- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming. Door dicht bij de afzetmarkt te produceren houden we de afstanden klein en de CO2-uitstoot minimaal.

Extra informatie  • kunststofglijders op aanvraag.

  • viltglijders op aanvraag.

  • led-verlichting in gestoffeerde plafondplaat op aanvraag.

  • stopcontact (met 2x USB-poort en 230V aansluiting).

  • aansluitsnoer (lengte 3,5m).

  • Meerprijs per Tub indien poten worden gebeitst in een standaard kleur naar keuze: € 20,-.

  • Meerprijs per Tub indien poten worden gelakt in een standaard kleur naar keuze: € 40,-.

Specificaties


Artikelcode V-Felt-TB20HF
Merk Vepa
OEM Code FELT-RE20HF
Afmetingen 160 x 89 x 90
Kleur Lichtgrijs
Type poot 4-poots
Kleur poot Hout