Alle assortimenten

Bureaustoel Rovo 4010EB Ergo Balance XP2 - Stof Zitting Zwart - Stof Wang Zitting Grijs - Frame Zwart


€ 956,00 /1/Stuk excl. BTW € 1.156,76 (incl. BTW)

Levertijd 1 - 2 weken

Merk
Rovo

Verpakking
1/Stuk

Artikelcode
4010EB

Besteleenheid
1

Product omschrijving


De ROVO RV 4010 EB heeft Ergo Balance-synchroonmechaniek, zijdelingse “snelverstel” voor veerkracht instelling op lichaamsgewicht. De stoel past zich heel makkelijk aan op jouw werk- en lichamelijke behoeftes. Ben je klein of groot. Heb je lange benen of juist niet? Of ben je zwaar? In een handomdraai pas je de gewichtsregeling, zitdiepte, rughoogte en arm lengte en hoogte aan. Heb je meer steun in je rug nodig? Naast een heerlijk zacht opdek zorgt de lendensteun (je onderrug) voor stevigheid op de plek waar jij het nodig hebt. Je zit dus niet alleen lekker, maar ook juist.

Synchroon-zitmechanisme Het synchroon-zitmechanisme is een unieke techniek waarmee de bewegingen van de rugleuning worden gecombineerd met die van de zitting van de stoel. Door deze techniek is er een grotere beweging bij de rugleuning dan van de zitting. Dit zorgt ervoor dat zowel uw rug als uw bovenbenen optimaal ondersteund blijven bij natuurlijke lichaamsbewegingen. De tegendruk die gegeven wordt door het mechanisme is gemakkelijk in te stellen naar uw lichaamsgewicht, zodat u optimaal gebruik maakt van de synchroontechniek.

Ergonomie norm NEN-EN 1335 De NEN-EN 1335 norm is de europese (ergonomie) norm voor bureaustoelen. Deze norm staat voor de maatvoering en de instelbaarheid van een bureaustoel. Om aan deze norm te voldoen dient een stoel aan een aantal eisen te voldoen op het gebied van bijvoorbeeld de zithoogte, zitdiepte, breedte van de rugleuning, de armsteunen en de instelbaarheid van alle facetten van de stoel.

Verstelbare lendensteun Door een verstelbare lendensteun kunt u de rugleuning exact aan de kromming van uw rug aanpassen. Zo heeft uw rug de optimale ondersteuning wat de kans op rugklachten aanzienlijk verkleint. Een verstelbare lendensteun kan zowel in de hoogte als in de diepte worden versteld.

Specificaties


Artikelcode 4010EB
Merk Rovo
OEM Code 4010EB 1-18 ERA
Stofgroep Polyester (Era, Camira)
Kleur Zwart
Kleur frame Zwart
Garantie 5 jaar
Arbo goedgekeurd Ja
Ergonomie norm NEN-EN 1335
Maximaal gewicht 120 KG
Armleggers 2D
Hoogte zitting (onbelast) 42-54 cm
Breedte zitting 47 cm
Diepte zitting 42-48 cm
Hoogte rugleuning 65 cm
Zithoogteverstelling Ja
Zitdiepteverstelling Ja
Synchroonmechaniek Ja
Lendensteun Ja
Hoogte verstelbare lendensteun Ja
Diepte verstelbare lendensteun Ja
Wielen Ja
Soort wielen Rubber
Gemonteerd Ja

Gerelateerde artikelen