Alle assortimenten

Bureaustoel Interstuhl JOYCEis3 JC216 4D Armleggers Netbespanning Zwart


€ 545,00 /1/Stuk excl. BTW € 659,45 (incl. BTW)

Geleverd binnen 3 - 5 werkdagen

Merk
Interstuhl

Verpakking
1/Stuk

Adviesprijs
€ 747,00

Artikelcode
10414269

Besteleenheid
1

Product omschrijving


De ergonomische JOYCEis3 bureaustoel van Interstuhl focust zich volledig op de mens. De wensen van de gebruiker staan in het middelpunt bij deze flexibele draaistoel. De JOYCEis3 bureaustoel biedt omvangrijke mogelijkheden om combinaties te creëren van diverse rugleuning varianten, stoffering en kleuruitvoeringen.

Meer informatie over de Interstuhl bureaustoel JOYCEis3?
Klik hier om alle informatie over de JOYCEis3 te bekijken >

 

Het modulaire JOYCEis3 systeem

JOYCEis3 biedt een slim modulair systeem voor de samenstelling van de perfecte bureaudraaistoel. Op deze manier kan in enkele eenvoudige stappen de individueel beste oplossing worden bereikt. Drie karakteristieke verschijningen, Twee basis kleurconcepten (zwart of lichtgrijs), Een breed scala aan stoffen en kleuren, Diverse hoogten, Met of zonder verstelbare hoofdsteun.

 

JOYCEis3 Flexgrid rugleuning

De nieuwe FlexGrid van de JOYCEIS3 zorgt voor een dynamische ondersteuning van de rugleuning - en ontlast op deze manier het lichaam bij geconcentreerde werkprocessen. De FlexGrid is in hoogte en diepte verstelbaar.

Bekijk hier alle informatie over de FlexGrid rugleuning van de JOYCEis3 >

 

De combinatie van netbespanning en breiwerk

Voor de variant met rugleuning met netbespanning zijn - net als bij de softback-versie - negen kleuren beschikbaar. Een absoluut nieuw kenmerk is de combinatie van de rugleuning met netbespanning met de bijpassende gebreide stoffering voor de zitting, die tot een perfecte kleurharmonie leidt. Alternatief kan de bekleding van de zitting uit de brede stof- en leercollectie van Interstuhl worden gekozen.

 

4D Armleggers Goede armleggers zijn essentieel voor een goede zithouding. Er bestaan 3 soorten armleggers (2D, 3D en 4D). 4D armleggers zijn de meest uitgebreide variant, deze zijn te verstellen in hoogte, breedte, diepte en u kunt de armlegger ook nog draaien. Zo kunt u de armleggers exact naar wens instellen zodat u optimaal ondersteund wordt gedurende uw werkdag. Op deze manier voorkomt u nek-en schouderklachten.

Bekijk hier alle informatie over de 4D armleggers van de JOYCEis3 >

Verstelbare lendensteun Door een verstelbare lendensteun kunt u de rugleuning exact aan de kromming van uw rug aanpassen. Zo heeft uw rug de optimale ondersteuning wat de kans op rugklachten aanzienlijk verkleint. Een verstelbare lendensteun kan zowel in de hoogte als in de diepte worden versteld.

 

Ergonomie norm NEN-EN 1335 De NEN-EN 1335 norm is de europese (ergonomie) norm voor bureaustoelen. Deze norm staat voor de maatvoering en de instelbaarheid van een bureaustoel. Om aan deze norm te voldoen dient een stoel aan een aantal eisen te voldoen op het gebied van bijvoorbeeld de zithoogte, zitdiepte, breedte van de rugleuning, de armsteunen en de instelbaarheid van alle facetten van de stoel.

Specificaties


Artikelcode 10414269
Merk Interstuhl
EAN 6013737969933
OEM Code JC216
Kleur Zwart
Kleur frame Zwart
Garantie 5 jaar
Arbo goedgekeurd Ja
Ergonomie norm NEN-EN 1335
Ergonomie norm NPR 1813
Armleggers 4D
Hoogte zitting (onbelast) 41-52 cm
Breedte zitting 50 cm
Diepte zitting 38-44 cm
Hoogte rugleuning 60 cm
Zithoogteverstelling Ja
Zitdiepteverstelling Ja
Synchroonmechaniek Ja
Lendensteun Ja
Hoogte verstelbare lendensteun Ja
Diepte verstelbare lendensteun Ja

Gerelateerde artikelen