Alle assortimenten

Bureaustoel Giroflex 64-3578 - Stof Zwart Gaja Classic GA60999 - Voetkruis Aluminium Metallic 0813 - Zonder Armleggers - Standaard Bekleding - Zonder Lendensteun


€ 758,00 /Stuk excl. BTW € 917,18 (incl. BTW)

Levertijd 4 - 6 weken

Merk
Giroflex

Verpakking
Stuk

Artikelcode
G64-X596E

Besteleenheid
1

Product omschrijving


De Giroflex 64 is een van de succesmodellen van Giroflex. De bureaustoel heeft een lichte uitstraling en een moderne vormgeving. De bureaustoel is ruim 1,3 miljoen keer verkocht wereldwijd. In combinatie met de vele uitvoerbare kleuren is het een stoel die in ieder kantoor tot zijn recht komt, zowel in moderne als in klassieke kantoorlandschappen. Het is een zeer complete en luxe stoel voor een scherpe prijs. De stoel voldoet aan de Europese NEN-EN 1335 norm.

Wilt u meer informatie over de Giroflex 64 lijn?

Bekijk hier alle informatie over de Giroflex 64!

Of wilt u deze stoel graag een keer uitproberen? dat kan bij ons in de showroom!

Deze Giroflex vervult iedere werk- en lichamelijke behoefte die je kan wensen. Door de uitgebreide instellingen voor je gewicht, de zitdiepte, de rughoogte en zelfs je arm lengte. Dus ben je klein of groot? Geen probleem voor de Giroflex 64, de stoel past zich makkelijk aan op de plekken waar je meer steun nodig hebt. De optionele lendensteun geeft je de stevigheid waar je het nodig hebt. Dit in combinatie met de heerlijke zachte opdek zorgt ervoor dat je uren lang comfortabel zit. Je zit dus niet alleen lekker, maar ook in de juiste houding. En buiten dat je lekker zit, is deze stoel ook nog eens in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Zo is er altijd wel een kleur die bij je werkomgeving past!

Ergonomie norm NEN-EN 1335
Deze normering staat voor de maatvoering en de instelbaarheid van een bureaustoel. Om aan deze norm te voldoen dient een stoel aan een aantal eisen te voldoen op het gebied van bijvoorbeeld de zithoogte, zitdiepte, breedte van de rugleuning, de armsteunen en de instelbaarheid van alle facetten van de stoel.

Specificaties


Artikelcode G64-X596E
Merk Giroflex
OEM Code 64-3578
Wielen Ja
Breedte zitting 45 cm
Materiaal 100% Nieuw-Zeelandse wol
Soort wielen Rubber
Garantie 5 jaar
Maximaal gewicht 120 KG
Ergonomie norm NEN-EN 1335
Hoogte verstelbare lendensteun Nee
Diepte zitting 41-44 cm
Zithoogteverstelling Ja
Synchroonmechaniek Ja
Diepte verstelbare lendensteun Nee
Stofgroep Wol (Gaja Classic, Gabriel)
Armleggers Nee
Zitdiepteverstelling Ja
Kleur frame Aluminium
Hoogte zitting (onbelast) 40-52 cm
Hoogte rugleuning 55-62 cm
Gemonteerd Ja
Kleur Zwart
Lendensteun Nee
Arbo goedgekeurd Ja