Alle assortimenten

Bureaustoel Aeris Swopper - Gasveer Standaard - Zonder Wielen - Frame Zwart - Veer Zwart - Stof Capture Wolmix Roze-violet Gemêleerd


€ 519,83 /Stuk excl. BTW € 628,99 (incl. BTW)

Levertijd 2 - 4 weken

Merk
Aeris

Verpakking
Stuk

Artikelcode
101-STBK-BK-CP32

Besteleenheid
1

Product omschrijving


De Aeris Swopper actieve bureaustoel is ideaal voor lang en geconcentreerd zitten op kantoor of op de thuiswerkplek. Door zijn bewegingsmogelijkheden in alle drie de dimensies, versterkt hij uw rug, wordt een rechte houding bevorderd en neemt de concentratie toe, waardoor de gebruiker zich fitter en tevredener voelt.

De ideale stoffering voor een huiselijk gevoel – Capture is een meerkleurige wollen stof. Lichte en donkere kleuren versmelten tot een geraffineerd gemêleerd patroon. De stof biedt een optimaal zitcomfort, is vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Geef je rug plezier, geen stress. Door de effectieve op- en neerwaartse beweging, zoals bij lopen of rennen, worden de tussenwervelschijven goed geactiveerd en verlicht. In plaats van een rugleuning, ondersteunen sterke spieren de rug. In plaats van spanning voel je een goed humeur.

Workout i.p.v. Burn-out – zonder zweten. Doordat het lichaam vrij kan bewegen in alle 3 dimensies, adem je diep in en worden de bloedsomloop en de stofwisseling gestimuleerd. Over langere tijd bekeken, blijf je daardoor jong en fit. En daarnaast wordt het teveel aan calorie?n verbrand. Zomaar.

Buigen is verleden tijd. Het dicht bij de vloer geplaatste scharnier en de veer zorgen ervoor dat de romp met elke beweging van het lichaam meegaat. Zelfs als je naar de tafel leunt, blijft je rug recht. Gewoon automatisch.

Specificaties


Artikelcode 101-STBK-BK-CP32
Merk Aeris
OEM Code 101-STBK-BK-CP32
Garantie 3 jaar
Kleur Roze-violet Gemêleerd
Hoogte zitting (onbelast) 52-66 cm
Hoogte verstelbare lendensteun Nee
Synchroonmechaniek Nee
Kleur frame Zwart
Stofgroep Wolmix (Capture, Gabriel)
Zitdiepteverstelling Nee
Materiaal 85% Nieuw-Zeelandse wol, 15% polyamide
Zithoogteverstelling Ja
Wielen Nee
Lendensteun Nee
Kleur veer Zwart

Downloads