Alle assortimenten

Bureaustoel Aeris Swopper Classic zwart titanium met wielen


€ 529,00 /1/Stuk excl. BTW € 640,09 (incl. BTW)

Levertijd 2 - 4 weken

Merk
Aeris

Verpakking
1/Stuk

Adviesprijs
€ 557,98
Art. nr.
SWOP10TR

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Deze zwarte Swopper met titanium basis heeft een moderne uitstraling en past in ieder kantoor of werkplek. Door de wieltjes onder deze Swopper is hij eenvoudig te verplaatsen. Als het om gezond, actief zitten gaat is de swopper sinds zijn introductie in 1997 toonaangevend. Met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en verandering van houding mogelijk maakt, heeft hij een revolutie in de markt voor bureaustoelen veroorzaakt. De meervoudig prijswinnende actiefstoel past zich dank zijn unieke, driedimensionale flexibiliteit aan jou aan – niet omgekeerd! Het actieve zitten in drie dimensies en talloze wisselende zitposities houdt je in beweging en versterkt je rug. Je blijft fit en voelt je lekker.

Geniaal radicaal. Al op het eerste gezicht valt het verschil tussen de swopper en gebruikelijke bureaustoelen op: zijn radicale concept stelt het zonder conventionele comforteigenschappen zoals arm- of rugleuningen, die beweging verhinderen en op den duur ziek maken.

Daarentegen ondersteunt en stimuleert ’s werelds eerste 3D-actiefstoel swopper dankzij de gepatenteerde 3D-technologie gezond en actief zitten met frequente positiewisseling. De voordelen liggen voor de hand. Ofwel helemaal bij de be-zitter: Geen rugpijn of een gespannen zithouding, en in plaats daarvan betere lichamelijke gezondheid, groter welbevinden en een betere performance.

Zes voordelen, eenvoudig goed.

Goed voor je wervelschijven. Dankzij de 3D-beweging van de swopper vermijdt je eenzijdige drukbelasting van de wervelschijven. Swoppen zorgt ervoor dat de wervelschijven goed gevoed, elastisch en gezond blijven.

Je bloedsomloop en stemming komen op gang. Gedurende het swoppen richt je bovenlichaam zich op. Het middenrif is vrij en je bloedsomloop komt op gang. Dat is gezond en je krijgt er bovendien een goed humeur van.

Vaatlijden actief voorkomen. De zitting van de swopper heeft een convexe vorm. Dat verhindert blessures en stuwingen. Het zitten-in-beweging bevorderd het actieve transport van het bloed terug naar het hart.

Je zit altijd goed. De swopper zorgt ervoor dat je vaak van houding wisselt. Je gaat vaker vanzelf rechtop zitten. En omdat de swopper jouw bewegingen volgt, blijft je rug recht – ook als je je naar jouw tafel toe buigt.

Training voor je spieren. Als je swoppt blijft je lichaam geheel in beweging. Dat traint je buik-, rug- en beenspieren en voorkomt veelvuldige rugpijn.

Houdt je pezen en gewrichten fit. Door het actief dynamische zitten blijven ook je gewrichten in beweging. Dat produceert smeermiddel voor je gewrichten, vestigt pezen en voorkomt gewrichtziektes.

'Advies nodig, bel met een van onze adviseurs. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0172-602261 of per mail (info@hijdra.com)'

Patricia Blom

Specificaties


Art. nr. SWOP10TR
Merk Aeris
Swopper stoelkleur Zwart
Wielen Ja
Swopper basiskleur Titanium

Gerelateerde artikelen


Muismat Quantore met gel polssteun zwart

Art. nr. 363321
€ 13,23 /Stuk/1 excl. BTW € 16,01 (incl. BTW)

Documentenhouder Quantore A3 hoogte verstelbaar transparant

Art. nr. 484152
€ 54,69 /Stuk/1 excl. BTW € 66,17 (incl. BTW)

Laptopstandaard Kensington SmartFit

Art. nr. K52783WW
€ 45,00 /Stuk/1 excl. BTW € 54,45 (incl. BTW)