Alle assortimenten

Bureaustoel aeris swopper Classic Grijs Frame Antraciet Met Wielen


€ 499,00 /1/Stuk excl. BTW € 603,79 (incl. BTW)

Levertijd 1 - 2 weken

Merk
Aeris

Verpakking
1/Stuk

Adviesprijs
€ 524,37

Artikelcode
SWOP02R

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Deze grijze Swopper heeft een kleurrijke uitstraling en fleurt ieder kantoor of werkplek op. Door de wieltjes onder deze Swopper is hij eenvoudig te verplaatsen. Als het om gezond, actief zitten gaat is de swopper sinds zijn introductie in 1997 toonaangevend. Met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en verandering van houding mogelijk maakt, heeft hij een revolutie in de markt voor bureaustoelen veroorzaakt. De meervoudig prijswinnende actiefstoel past zich dank zijn unieke, driedimensionale flexibiliteit aan jou aan – niet omgekeerd! Het actieve zitten in drie dimensies en talloze wisselende zitposities houdt je in beweging en versterkt je rug. Je blijft fit en voelt je lekker.

Geniaal radicaal. Al op het eerste gezicht valt het verschil tussen de swopper en gebruikelijke bureaustoelen op: zijn radicale concept stelt het zonder conventionele comforteigenschappen zoals arm- of rugleuningen, die beweging verhinderen en op den duur ziek maken.

Daarentegen ondersteunt en stimuleert ’s werelds eerste 3D-actiefstoel swopper dankzij de gepatenteerde 3D-technologie gezond en actief zitten met frequente positiewisseling. De voordelen liggen voor de hand. Ofwel helemaal bij de be-zitter: Geen rugpijn of een gespannen zithouding, en in plaats daarvan betere lichamelijke gezondheid, groter welbevinden en een betere performance.

Zes voordelen, eenvoudig goed

Goed voor je wervelschijven:

 • Dankzij de 3D-beweging van de swopper vermijdt je eenzijdige drukbelasting van de wervelschijven. Swoppen zorgt ervoor dat de wervelschijven goed gevoed, elastisch en gezond blijven.

Je bloedsomloop en stemming komen op gang:

 • Gedurende het swoppen richt je bovenlichaam zich op. Het middenrif is vrij en je bloedsomloop komt op gang. Dat is gezond en je krijgt er bovendien een goed humeur van.

Vaatlijden actief voorkomen:

 • De zitting van de swopper heeft een convexe vorm. Dat verhindert blessures en stuwingen. Het zitten-in-beweging bevorderd het actieve transport van het bloed terug naar het hart.

Je zit altijd goed:

 • De swopper zorgt ervoor dat je vaak van houding wisselt. Je gaat vaker vanzelf rechtop zitten. En omdat de swopper jouw bewegingen volgt, blijft je rug recht – ook als je je naar jouw tafel toe buigt.

Training voor je spieren:

 • Als je swoppt blijft je lichaam geheel in beweging. Dat traint je buik-, rug- en beenspieren en voorkomt veelvuldige rugpijn.

Houdt je pezen en gewrichten fit:

 • Door het actief dynamische zitten blijven ook je gewrichten in beweging. Dat produceert smeermiddel voor je gewrichten, vestigt pezen en voorkomt gewrichtziektes.

Service van hijdra.com

 • De ergonomische Swopper stoelen hebben 2 jaar garantie.
 • Gezond en actief zitting met frequente positiewisseling.
 • Onderhoud & reparatie zowel binnen als buiten de garantie.
 • Onze specialisten zijn snel en telefonisch te bereiken voor al uw vragen.
 • Levering door heel Nederland & België.

Specificaties


Artikelcode SWOP02R
Merk Aeris
EAN 4250200436734
OEM Code SWOP02R
Wielen Ja
Kleur frame Antraciet
Kleur Grijs
Garantie 2 jaar
Hoogte zitting (onbelast) 45-60 cm
Zithoogteverstelling Ja
Zitdiepteverstelling Nee
Synchroonmechaniek Nee
Lendensteun Nee
Hoogte verstelbare lendensteun Nee
Materiaal 88% polyester, 12% polyurethaan

Gerelateerde artikelen