Alle assortimenten

Bureaustoel aeris 3Dee Microvezel Basiskleur Aluminium Frame Aluminium Stof Ferraro Rood


€ 831,10 /Stuk/1 excl. BTW € 1.005,63 (incl. BTW)

Levertijd 2 - 4 weken

Merk
Aeris

Verpakking
Stuk/1

Artikelcode
3DEEMF02ALFKP

Besteleenheid
1

Product omschrijving


De bureaustoel aeris 3Dee Microvezel brengt dynamiek, gezondheid en kwaliteit op kantoor. De 3Dee bureaustoel verbetert de zithouding met behulp van comfortabele steun die mogelijk wordt gemaakt door een technologische ergonomische stoel. Er zijn diverse instelmogelijkheden zoals zithoogteverstelling, zijwaartse flexibiliteit, leuningtegendruk en lordosewelving. Hierdoor kunt u de 3Dee stoel aanpassen op de wensen van uw lichaam.

3D technologie zorgt voor laterale beweging (zijwaartse flexibiliteit), vergroot de grijpruimte en bewerkstelligt een optimale houding ten opzichte van het werkblad. Dat houdt tussenwervelschijven, spieren, pezen en gewrichten fit.

Verticaal schommelen ontlast de tussenwervelschrijven, maakt opstaan makkelijker, stimuleert de door-bloeding en bevordert de conditie.

Gepatenteerde leuningtechnologie beschikt over een halfhoge leuning met lameltechniek en fysiologisch gevormd rugkussen die steun geeft zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Multizone-comfortschuim zorgt voor een intelligente zitting die lichtjes van convex en ademend schuim gevormd is en voorzien van een flexzone met aanpassingsvermogen.

Specificaties


Artikelcode 3DEEMF02ALFKP
Merk Aeris
OEM Code 3DEEMF02ALFKP
Basiskleur Aluminium
Kleur Ferraro rood
Kleur frame Aluminium
Garantie 3 jaar
Materiaal 88% polyester, 12% polyurethaan
Breedte zitting 46 cm
Diepte zitting 41-46 cm
Hoogte zitting (onbelast) 42-56 cm
Zithoogteverstelling Ja
Lendensteun Ja