Alle assortimenten

Bureaulamp Luctra Radial Table Pro Met Voet Zwart


€ 529,00 /1/Stuk excl. BTW € 640,09 (incl. BTW)

Levertijd 2 - 4 weken

Merk
Luctra

Verpakking
1/Stuk

Artikelcode
L921623ZWART

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Ieder mens heeft zijn eigen persoonlijke bioritme. Hoe nauwkeuriger onze dagelijkse routine op dit ritme is afgestemd, des te beter we ons voelen en presteren. Daglicht is de signaalgenerator die ons innerlijk ritme synchroniseert met het natuurlijke verloop van de dag. Luctra van Durable is het eerste biologisch effectieve verlichtingssysteem voor de werkplek, dat de beschikbare kennis op dit gebied voor iedereen individueel beschikbaar maakt. Ultra moderne LED technologie in combinatie met de intelligente vitacore electronica garanderen niet alleen een extreem egale en daardoor onvermoeibare verlichting op de werkplek. Het maakt het ook mogelijk om, op ieder moment, de kleur en intensiteit aan te passen aan het persoonlijke welzijn.

Zo ondersteunt Luctra het geconcentreerd, ontspannen en productief werken op een gerichte en effectieve manier. De intuïtief bedienbare technologie blijft discreet op de achtergrond. Luctra is een lust voor het oog dankzij een modern en minimalistisch design, hoogwaardige materialen en een excellente afwerking.

De Luctra app is zeer makkelijk in gebruik, de app kan gekoppeld worden met meerdere Luctra lampen.Zodra je voor het eerst de app opstart word er gevraagd naar de duur van uw werkdag, wanneer u pauze heeft en wanneer u het meest productief bent. hierna word automatisch de felheid en de kleur van de lamp geregeld zodat u het meeste uit uw werkdag kan halen!   De kleurtemperatuur is aanpasbaar in 3 stappen. 2700K, 3600K en 6500K. Hierdoor heeft u altijd het perfecte licht in elke situatie.

Specificaties


Artikelcode L921623ZWART
Merk Luctra
OEM Code L921623ZWART
Kleuren Zwart