Alle assortimenten

Bureaufiets Zwart-Wit Incl. Digitaal Afleesscherm Grijs


€ 229,00 /1/Stuk excl. BTW € 277,09 (incl. BTW)

Geleverd binnen 3 - 5 werkdagen, nog 1 product op voorraad

Merk
Huismerk

Verpakking
1/Stuk
Art. nr.
DESKBIKE

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Kom in beweging met de DeskBike  Wetenschappers adviseren: Onderbreek het zitten elke 20 minuten en combineer bewegen en werken vaker. De Deskbike of ook wel bureaufiets genoemd, en geeft je lichaam deze nodige lichaamsbeweging en afwisseling tijdens werken. De bureaufiets wordt veelal gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau.  Eigenschappen van de Deskbike:

  • Inclusief display voor het aflezen van calorieën,tijd en afstand 
  • Comfortabel zadel, in hoogte verstelbaar
  • Verstelbare weerstand
  • Garantie 6 maanden
  • Makkelijk inklapbaar 
  • Maximale belasting 100 KG


Werk je fit met de Deskbike

Staand werken kan zo afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Uitstekend voor de stofwisseling, je doorbloeding en je gevoel van energie. Terwijl je werkt, fiets je jezelf fit en blijft je brein actief.  Moet je dan 8 uur fietsen achter je bureau? Nee, het is niet de bedoeling om 8 uur te gaan zitten fietsen tijdens de werkdag. Wissel fietsen af met staan en blijf de gehele dag in beweging. 20 minuten fietsen, 60 minuten staan, 30 minuten fietsen, 20 minuten zitten enz. Zo worden de bewegingen voldoende afgewisseld en een gefixeerde houding voorkomen.  Regeren en fietsen tegelijk: Schippers op deskbike Een minister wordt geleefd. Tijd voor sporten ontbreekt vaak. Dáár moet je wat tegen doen, zeker als je volksgezondheid en sport in je portefeuille hebt. Dus heeft minister Edith Schippers een deskbike.

'Advies nodig, bel met een van onze adviseurs. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0172-602261 of per mail (info@hijdra.com)'

Patricia Blom

Specificaties


Art. nr. DESKBIKE
Merk Huismerk
Kleur Grijs