Alle assortimenten

Akoestisch Paneel Huislijn Met Bladklem B - 160 x 40 cm - Grijs


€ 162,00 /Stuk excl. BTW € 196,02 (incl. BTW)

Levertijd 4 - 6 weken

Merk
Huislijn

Verpakking
Stuk

Artikelcode
AP03B

Besteleenheid
1

Product omschrijving


Een goede akoestiek is van belang voor het creëren van een comfortabele werkomgeving. Bij het verbeteren van de akoestiek op kantoor, wordt er aandacht gegeven aan het tegengaan van een hinderlijke galm, het realiseren van comfortabele geluidsniveaus en het reduceren van geluidsoverdracht tussen werkplekken. Kantoormedewerkers kunnen zich hierdoor beter concentreren en worden minder snel afgeleid.

De akoestische panelen van Huislijn zijn beschikbaar in diverse stofferingen en afmetingen. Er zijn ook diverse bladklem kleuren beschikbaar. De afmetingen worden aangegeven als br. x hg.

 

NRC waarde

Hoeveel geluid een akoestisch paneel absorbeert, wordt weergegeven met de NRC waarde; Noise Reduction Coëfficiënt. Hoe hoger deze waarde hoe beter of meer geluid wordt opgenomen door het paneel en niet weerkaatst.

De NRC waarde ligt altijd tussen 0 en 1 waarbij dus 0 staat voor de slechtste absorptie en 1 voor de beste absorptie van geluid. Bij een waarde van 0 wordt dus al het geluid weerkaatst wat in een ruimte heel veel nagalm en dus verstoring geeft.

Extra informatie


Meerprijs paneel uitgevoerd met:  • Padding - 30,-

  • Knopen - 45,-

  • Knopen en lijnen - 60,-


Kies uw kleur bladklem:  • Wit.

  • Zwart.

  • Aluminium.

Specificaties


Artikelcode AP03B
Merk Huislijn
OEM Code AP03B
Wanddikte 32 mm
NRC waarde 0,70
Akoestisch Ja
Afmetingen 160 x 40 cm
Type bureau Enkel
Kleur Grijs