Alle assortimenten
Kantoorartikelen Nietmachines en toebehoren

Nietmachines en toebehoren


Nietmachines heb je in alle soorten en maten, voor ieder hechtwerk is er wel een nietmachine beschikbaar. Maar onmisbaar als u nietjes in papier wilt nieten. Belangrijk is wel dat u de juiste nietmachine bij het juiste werk heeft. Ja, zelfs voor zo'n simpel ogend werkje zijn er toch verschillende soorten nietmachines ontwikkeld.

Nietmachines en toebehoren

Een paar velletjes even gauw aan elkaar nieten? Dan volstaat de gewone nietmachine of de niettang al. Wordt het document al wat dikker, dan zal er een blokhechter aan te pas moeten komen. Om boekjes te maken, of als u wat verder van de kant af in het papier wilt nieten, dan is een langarmnietmachine handig. Als het om het gemak gaat en u wilt weinig druk uitoefenen dan is een elektrische nietmachine een uitkomst. Nietpistolen zijn de beste keus als het gaat om het nieten in zwaarder materiaal. En als u toch iets geniet heeft wat niet de bedoeling was dan kunt u het nietje makkelijk verwijderen met een ontnieter.


"Op zoek naar de juiste nietmachine voor uw klus? Ik help u graag verder."

Patricia Blom

Naast deze nietmachines hebben we ook de ringhechter met verschillende maten ringetjes.


Zit uw nietmachine hier niet bij, of heeft u nog vragen over een van de nietmachines, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.