Alle assortimenten
Kantoorartikelen Nietmachines en toebehoren

Nietmachines en toebehoren


Nietmachines heb je in alle soorten en maten, voor ieder hechtwerk is er wel een nietmachine beschikbaar. Maar onmisbaar in het dagelijks gebruik. Belangrijk is wel dat je de juiste nietmachine bij het juiste werk hebt. Ja, zelfs voor zo'n simpel ogend werkje zijn er toch verschillende soorten nietmachines ontwikkeld.

Nietmachines en toebehoren

Een paar velletjes even gauw aan elkaar nieten ? Dan komt de gewone nietmachine of de niettang goed van pas. Wordt het document al wat dikker, dan zal er een blokhechter aan te pas moeten komen. Om boekjes te maken, of als je wat verder van de kant af in het papier wilt nieten, dan is een langarm nietmachine handig. Als het om het gemak gaat en je wilt weinig druk uitoefenen dan is een elektrische nietmachine de oplossing. Nietpistolen zijn de beste keus als het gaat om het nieten in zwaarder materiaal. En als je toch iets geniet hebt wat niet de bedoeling was dan kun je het nietje gemakkelijk verwijderen met een ontnieter.


"Op zoek naar de juiste nietmachine voor jouw klus? Ik help je graag verder."

Patricia Blom

Naast deze nietmachines hebben we ook de ringhechter met verschillende maten ringetjes.


Zit jouw nietmachine hier niet bij, of heb jij nog vragen over een van de nietmachines, dan kun je altijd contact met ons opnemen.