Alle assortimenten
Kantoormachines Lamineermachines en toebehoren

Lamineermachines en lamineerhoezen

Het bewaren van papieren documenten wordt steeds belangrijker. Om er voor te zorgen dat uw document geen slijtage krijgt is het mogelijk om uw sheets te lamineren met een dun plastic laagje. Naast het voorkomen van slijtage zorgt het lamineren er ook voor dat de gelamineerde documenten waterdicht zijn.

"Op zoek naar een lamineermachine? In onze showroom hebben we verschillende modellen op voorraad die we graag aan u demonstreren."

Patricia Blom

Waterdichte documenten worden vooral gebruikt in productieruimtes etc. In deze categorie vind u verschillende lamineermachines van het merk Leitz en GBC.


Een lamineerhoes kan ook de stevigheid van het document verbeteren. In deze categorie vindt u verschillende maten en diktes lamineervellen. Het is belangrijk om te kijken tot welke dikte uw lamineerapparaat kan lamineren. Zo is het bijvoorbeeld niet bij alle machines mogelijk om een document te plastificeren met een lamineerhoes van 250 micron. Het aantal micron dat weergeven wordt op de verpakkingen staat voor de dikte van het plastic. Naast het lamineren met een elektrisch lamineerapparaat is het ook mogelijk om koud te lamineren, deze categorie vindt u ook hierboven.


Op zoek naar een specifieke lamineermachine of lamineerhoes en kunt u deze niet direct vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op via één van der onderstaande mogelijkheden of bezoek onze showroom te Leimuiden.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijgt u doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.