Alle assortimenten
Kantoormachines Lamineermachines en toebehoren

Lamineermachines en toebehoren


Ook voor lamineermachines en toebehoren kun jij bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken waaronder Fellowes, GBC en Leitz. Je kunt jouw lamineermachines en toebehoren eenvoudig online bestellen in onze webshop.


Ons ruime assortiment aan lamineermachines en toebehoren bestaat uit: Lamineermachines, Lamineerhoezen, Koud lamineren en Xyron koud lamineren. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat jij een ruime keuze hebt aan producten waar je naar op zoek bent.


Lamineermachines en toebehoren zijn erg handig binnen een bedrijf. Door de lamineermachines te gebruiken kun je handig foto’s of kaarten maken naar eigen idee en uitwerken.

Lamineermachines en lamineerhoezen

Het bewaren van papieren documenten wordt steeds belangrijker. Om er voor te zorgen dat jouw document geen slijtage krijgt is het mogelijk om je sheets te lamineren met een dun plastic laagje. Naast het voorkomen van slijtage zorgt het lamineren er ook voor dat de gelamineerde documenten waterdicht zijn.

"Op zoek naar een lamineermachine? In onze showroom hebben we verschillende modellen op voorraad die we graag aan jou demonstreren."

Patricia Blom

Waterdichte documenten worden vooral gebruikt in productieruimtes etc. In deze categorie vind je verschillende lamineermachines van het merk Leitz en GBC.


Een lamineerhoes kan ook de stevigheid van het document verbeteren. In deze categorie vind je verschillende maten en diktes lamineervellen. Het is belangrijk om te kijken tot welke dikte jouw lamineerapparaat kan lamineren. Zo is het bijvoorbeeld niet bij alle machines mogelijk om een document te plastificeren met een lamineerhoes van 250 micron. Het aantal micron dat weergeven wordt op de verpakkingen staat voor de dikte van het plastic. Naast het lamineren met een elektrisch lamineerapparaat is het ook mogelijk om koud te lamineren, deze categorie vind je ook hierboven.


Op zoek naar een specifieke Lamineermachine of Lamineerhoes en kun je deze niet direct vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden of bezoek onze showroom te Leimuiden.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.