Alle assortimenten
Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Ook voor kantoormeubilair kunt u bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenomeerde merken binnen de kantoormeubelbranche waaronder Voortman, Giroflex, Bimos, Luctra, Waldmann, Thovip en Huislijn. U kunt uw kantoormeubilair eenvoudig online bestellen in onze webshop.

Ons ruime assortiment bestaat uit: Bureaustoelen en toebehoren zoals bureaustoel wieltjes en andere onderdelen, bureautafels/bureaus, computermeubilair, kasten, ladenblokken, stoelen en banken, verlichting en lampen en kapstokken. 
hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Dus of u nu op zoek bent naar een hoekbureau of naar een boekenkast, hijdra.com heeft het.  

Onze merken


Showroom in Leimuiden

Op de 1e verdieping hebben we een showroom volledig ingericht in verschillende stijlen. Voor ieder soort kantoor of thuiswerkplek kunt u bij ons terecht. Naast de verschillende soorten kantoorinrichtingen bieden we ook een breed assortiment aan bureaustoelen. U kunt bij ons in de showroom komen proefzitten, vervolgens vertellen onze specialisten graag wat voor u de beste keuze is. Daarnaast bieden we ook alle mogelijkheden voor ergonomische werkplekken, zo bieden we bijvoorbeeld verschillende soorten zit-/stawerkplekken aan en vele andere hulpmiddelen zoals monitorstandaards, voetensteunen en concepthouders. Ook voor advies over ergonomie in combinatie met uw werkplek kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen klanten er ook voor kiezen om een stoelinstructie op maat te krijgen.

U kunt ook bij ons in de showroom terecht voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze specialisten denken met u en uw bedrijf mee bij de (her)inrichting van uw kantooromgeving, om zo de ideale werkplek te creëren. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een meubelstuk maar vindt u niet de kleur of de uitvoering waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijgt u doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.