Alle assortimenten
Kantoormachines

Kantoormachines


Ook voor kantoormachines zoals Printers, Multifunctionele machines, Papiervernietigers, Lamineermachines, Rekenmachines, Inbindsystemen en Scanners kunt u terecht bij hijdra.com. hijdra.com is leverancier van een groot aantal A-merken binnen de kantoormachinebranche waaronder HP, Brother, OKI, Toshiba, Kyocera, Canon, Samsung, Epson, Leitz, GBC, HSM, Dahle en Fellowes. U kunt uw kantoormachines zoals printers en multifunctionals eenvoudig online bestellen in onze webshop.

Geen grote investering

Geen onverwachtse kosten

Snelle levering en installatie van uw machine

Direct inzicht in uw printkosten
Altijd de nieuwste technologie

Service en onderhoud inbegrepen

Scherpe prijzen per afdruk

Altijd telefonisch support via hijdra.com

Kantoormachines voor elke klus

De kantoormachines die wij in het assortiment hebben zijn geschikt voor alle werkzaamheden die u uit moet voeren op kantoor. Zo bieden wij een groot assortiment printers en multifunctionele machines aan voor al uw printwerkzaamheden op kantoor. Naast onze uitgebreide webshop hebben we ook een showroom in Leimuiden waar diverse printoplossingen worden gepresenteerd. We nodigen u daarom ook graag uit om u te laten adviseren door één van onze specialisten in onze showroom.

"Voor elke klus op kantoor bieden wij de juiste oplossing. Wij helpen u graag verder."

Dirk-Jan Hijdra

Papiervernietigers

Naast ons uitgebreide assortiment voor printoplossingen bieden wij ook data- en papiervernietigers aan. De papiervernietigers, ook wel shredder of papierversnipperaar genoemd, die wij in ons assortiment hebben zijn van hoge Duitse kwaliteit. Wij geven u graag persoonlijk advies over de juiste papiervernietiger voor uw situatie.


Lamineermachines en toebehoren

Het bewaren van uw papieren documenten wordt steeds belangrijker. Een veel voorkomende oplossing hiervoor is de aanschaf van een lamineermachine. In ons uitgebreide assortiment aan lamineermachines en toebehoren is er voor elke situatie de geschikte machine te verkrijgen. Mocht u er niet uit komen welke machine u het beste kunt aanschaffen helpen wij u graag verder via een van onze contactmogelijkheden of nodigen wij u uit in onze showroom te Leimuiden waar wij verschillende lamineermachines op voorraad hebben.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijg je doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.