Alle assortimenten
Werkplek en Facilitair Kabelmanagement en elektra

Kabelmanagement en elektra


Kabelmanagement is een essentieel onderdeel voor het creëren van de ideale werkplek. Een opgeruimd bureau zorgt voor meer rust en een beter overzicht, maar ook de kabels onder jouw bureau verdienen aandacht. Dit kan beginnen met een kabelgoot onder je bureau om alle kabels van jouw monitor en computer netjes weg te werken. In deze kabelgoot kun je een stekkerdoos plaatsen zodat er vervolgens maar 1 kabel vanuit jouw bureau naar het stopcontact gaat. Deze kabels kun je goed begeleiden met cable grips of cable eaters. Maar ook voor opbouw modules voor extra stopcontacten of USB aansluitingen op je bureau kun jij bij hijdra.com terecht. Van kabeldoorvoer door middel van rozetten of kabelslangen tot en met stekkerdozen en elektrische- inbouw en opbouw modules, hijdra.com heeft het allemaal.


Elektra

Ook voor Elektra kun je bij hijdra.com terecht. hijdra.com is leverancier van een groot aantal gerenommeerde merken binnen de Elektrobranche waaronder Dataflex, Hama, Perel en Cleverpack. Je kunt jouw elektra eenvoudig online bestellen in onze webshop.


Ons assortiment bestaat uit: stekkerdozen, verlengkabels, tijdschakelaarsdoorvoerstekker en kabelgeleiders. hijdra.com heeft een zeer groot aanbod binnen al deze categorieën. Zodat jij een ruime keuze hebt aan producten waar je naar op zoek bent.


In elk bedrijf wordt er wel elektra gebruikt. hijdra.com levert de juiste kwaliteit om jouw veiligheid te garanderen. De elektra die wij jou aanbieden is juist kantoor gericht, denk aan de bedrading van computers.