Alle assortimenten
Kantoormachines Inbindsystemen

Inbindmachines

Met een inbindmachine kunt u documenten inbinden om deze zodoende op een mooie, stijlvolle manier aan uw klanten te kunnen presenteren. Het inbinden van uw documenten kan op verschillende manieren. Zo hebben wij bijvoorbeeld 'click' inbindmachines, deze inbindmachines maken gebruik van een herbruikbare inbindrug die open en dicht geritst kan worden.

"In onze showroom te Leimuiden hebben we verschillende inbindmachines staan die ik graag aan u demonstreer."

Patricia Blom

Ook hebben we draadkam inbindmachines, deze inbindmachines maken gebruik van metalen draadkam bindruggen. Door middel van de 34 rings metalen draadrug krijgt het document een luxe uitstraling en kunt u het document 360 graden om de draadrug heen draaien. U kunt er ook voor kiezen om uw documenten in te binden met een traditionele pons inbindmachine, bij deze inbindtechniek wordt er gebruik gemaakt van plasticbindruggen. Het merk Leitz heeft een speciaal inbindtechniek ontwikkeld, de Impressbind. Dit zijn klem inbindmachines waarbij het document zelf niet beschadigd wordt maar in de originele staat blijft. Het papier wordt door middel van een mapje met een U-profiel samengeperst.


Bekijk ons assortiment aan inbindmachines en bijbehorende benodigdheden hier boven. Wilt u liever wat advies of kunt u geen keuze maken uit de verschillende soorten inbindmachines? Dan helpen wij u graag telefonisch verder in onze showroom.

Telefonisch

0172 - 60 22 61

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08.00 en 17.00 uur.

Via de e-mail

 info@hijdra.com

Op werkdagen krijgt u doorgaans
binnen 24 uur reactie.

Via de live chat

 Klantenservice chat

Op werkdagen meestal beschikbaar
tussen 09.00 en 17.00 uur.