Alle assortimenten
Fitchannel met Interstuhl

Sport een maand gratis!

Bij aanschaf van een Interstuhl bureaustoel


Naast een goede stoel voor een gezonde zithouding is ook voldoende beweging belangrijk voor je lichaam. Of je nou wilt afvallen, aan je spieren wilt werken of yoga wil ervaren, het kan allemaal met de trainingen van Fitchannel.com. Met Fitchannel.com kan je altijd en overal trainen. Bekijk hieronder de trainingen, lees hoe het werkt en begin met jouw gratis maand!*


Klik op de button hieronder en activeer je gratis maand door je mailadres, de code op de flyer van Interstuhl in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Hierna kan je een maand vrijblijvend gratis de Fitchannel.com trainingen volgen en trainen waar en wanneer jij wilt.


* De actie is 1 maand vrijblijvend gratis trainen, je zit dus nergens aan vast.

Direct toegang tot alle programma's

Deze coaches helpen jou je doel te bereiken


Afvallen

Met Carlos Lens

Afvallen moeilijk? Saai? Dan heb je nog nooit met Carlos getraind. Jarenlang coachte hij beroemdheden met de drukste agenda’s en hoogste eisen. Snel, leuk en efficiënt; de condities om succesvol af te vallen. Carlos kent echt alle trucs en technieken om je gemotiveerd te houden.

Perfect Body

Met Kasia Rain

Wil jij 8 weken hard werken aan jouw perfect body? Motivatiecoach Kasia Rain heeft een programma samengesteld waar je sowieso van gaat zweten. Cardio, kracht, stretch en balans wisselen elkaar af in dit fanatieke trainingsschema waar je vijf keer per week ongeveer 30 minuten thuis sport.

Fit

Met Mark Tuitert

Als fit worden je doel is, ben je bij Mark aan het juiste adres. Als Olympisch schaatskampioen weet hij als geen ander hoe je je lijf moet trainen om resultaten te behalen. Zijn hele carrière werd hij begeleid door de beste trainers, coaches en voedingsexperts uit de sportwereld, maar nu begeleidt hij jou.


Yoga de basis

Met Myrna

Sport combineren met ontspanning? Dan is yoga de perfecte manier. Yogadocente Myrna van Kemenade leert je in 7 weken wat yoga is en wat het voor je kan doen.

Spieropbouw

Met Radmilo Soda

Gespierder en sterker worden? Train dan met Radmilo. Onder zijn professionele begeleiding begin je aan een zorgvuldig samengesteld programma met een perfecte balans tussen training, voeding en rust. Radmilo heeft maar één doel voor ogen. Jouw doel.

Cardio Boksen

Met Remy Bonjasky

Wil jij je uithoudingsvermogen vergroten? Je conditie verbeteren? Remy staat in jouw hoek. Hij kent het klappen van de zweep als het gaat om resultaten behalen. Hij was niet één, maar drie keer K1 kampioen kickboksen.

Hoe werkt het?

In een paar simpele stappen naar jouw persoonlijke programma


Intake

Doe de online intake, makkelijk & snel


Nadat jij je inschrijving compleet hebt gemaakt, kun je starten met jouw online intake. Geef je metingen door, om je voortgang bij te kunnen houden. Met een paar muisklikken geef je aan wat jouw startpunt is en welk doel je wilt bereiken.

Personal coaches

Kies een programma dat bij je past


Wil jij afvallen, spieren kweken, fit worden of juist ontspannen? Op basis van jouw doel kies jij met welk programma je begint. Iedere week staan er 3 nieuwe workouts van 30 minuten voor je klaar.

Voedingsschema's & Kookvideo's

Ontvang wekelijks gezonde recepten & voedingstips


Sandra Ysbrandy en Carolina van Dorenmalen gaan je helpen met je voeding. Zij hebben zorgvuldig recepten en voedingsschema’s samengesteld voor lekkere en gezonde maaltijden.

Altijd en overal

Sport waar & wanneer het jou het beste uitkomt


Je kiest zelf waar en wanneer je wilt starten met jouw programma. Zet je laptop, tablet, mobiel of tv aan en je kunt meteen van start met de trainingen!