Alle assortimenten
Projecten

Projecten


hijdra.com voert diverse soorten inrichtingsprojecten uit voor haar relaties. Onze projectinrichters kijken samen met de opdrachtgever naar de wensen en mogelijkheden en zorgen voor een op maat gesneden voorstel en praktische uitvoering. Projecten kunnen uiteen lopen van alleen een bureaustoel of bureau's tot een complete inrichting in uw huisstijl, inclusief afbeeldingen aan de wand, planten, verlichting en akoestische oplossingen.


Het is mogelijk om een ontwerp of concept door onze interieurarchitect te laten maken en op basis daarvan het project verder in te vullen. Ook kan een project in samenwerking met uw interieurarchitect gedaan worden. Naast het leveren van het meubilair regelen wij ook de installatie en inhuizing, zodat u daar geen zorgen over heeft.


Bij een project kan er gekozen worden voor een thema of concept dat goed bij de organisatie en de opdracht past. U kiest bijvoorbeeld voor vitaliteit, creativiteit, praktisch, zakelijk, of een eigen thema. U bepaalt uiteindelijk wat u belangrijk vindt en hijdra.com geeft u de beste opties voor uw project en creëert samen met u de ideale werkomgeving.

Fertiplant, Aalsmeer

Paprikakwekerij Duijnisveld, De Kwakel

Basisschool Ter Does, Hoogmade

Multifill, Mijdrecht

SportPlaza De Sporthoeve, Badhoevendorp

Van Ree Accountants, Alphen aan den Rijn

Rabobank, Roelofarendsveen