Alle assortimenten
Workshops Workshop: De aantrekkelijkste werkgever van 2018
Geschreven door: Monique Bruijn
Categorie: Meld u nu aan!

De aantrekkelijkste werkgever van 2018


Op woensdag 25 Oktober, om 14.30 uur wordt de interactieve presentatie verzorgd door het HNW-team bestaande uit Patrick Stam, Jostal Schalkwijk, Ton van de Bildt en Anke Meerding, allen specialisten in Het Nieuwe Werken en betrokken bij Het Kantoor van Nu.

Inhoud van de interactieve presentatie

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers die een nieuwe werkomgeving hebben gecreeërd het meest aantrekkelijk zijn voor werknemers. Het gaat om het stimuleren van creativiteit, flexibiliteit, beweging en balans. En dan is de spannende vraag op welke manieren u dit kunt aanvliegen. Natuurlijk kan dat door de werkplek veilig, comfortabel aantrekkelijk te maken. Dit kan bijvoorbeeld door zit-stawerkplekken te creëren, fietsbureaustoelen en ruimtes in te richten als concentratiewerkplekken, teamwerkruimtes, brainstormplekken rustruimtes.


Naast aantrekkelijk zijn voor werknemers in fysieke werkomgeving laten we ook zien welke gedrags- en organisatie-aspecten werknemers aantrekkelijk vinden aan hun (toekomstige bedrijf). Zo ontdekt u welke waarden, sfeer en competenties werknemers interessant vinden. U kunt dit inzetten bij de werving- en selectie van nieuwe medewerkers en het boeien en binden van medewerkers, die u voor uw bedrijf wilt behouden. Kortom: we belichten vanuit verschillende perspectieven hoe u de aantrekkelijkste werkgever van 2018 kunt worden!


Ook kunt u een aantrekkelijke werkgever zijn door ruimte te geven voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Voor wie is deze interactieve presentatie interessant?

Deze middag is zeer geschikt voor werkgevers, teammanagers of leidinggevenden, die aantrekkelijk willen zijn voor (toekomstige) werknemers.

Wat neemt u mee uit deze middag?

  • Energie en inspiratie om aan de slag te gaan om de aantrekkelijkste werkgever van 2018 te worden en wat maakt u tot een aantrekkelijke werkgever? Inzicht in de onderwerpen en de weg er naartoe.
  • Handvatten om uw beste medewerkers te boeien en binden.
  • Inzicht in de competenties, die uw bedrijf, uw mensen aantrekkelijk maken.
  • De Aantrekkelijkste werkgevers-scan voor uw bedrijf. 
  • 10 tips hoe u de aantrekkelijkste werkgever kunt worden van 2018.
  • En een goodiebag met nog meer tips en leuke goodies.