Alle assortimenten
Blogs en Inspiratie Waarom zou ik een bureaustoel laten repareren?
Geschreven door: Vincent Hoekman

Reparatie of onderhoud van uw bureaustoel


Wij helpen u graag met de reparaties van bureaustoelen, bureaus, sloten en sleutels van kasten etc. Vaak is uw bureaustoel nog prima te repareren en hoeft er niet gelijk een nieuwe stoel te worden besteld. Of het nu gaat om een nieuwe rug, zitting, armlegger, gasveer of wielen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken voornamelijk met de merken Interstühl, Giroflex, HÅG en Aeris.

De gemiddelde levensduur

De gemiddelde levensduur van een kwaliteits bureaustoel is ongeveer 7 jaar. Deze levensduur kunnen wij alleen garanderen als de bureaustoel met het juiste onderhoud is behandeld. We zien het vaak gebeuren dat men een bureaustoel direct bij het grofvuil neer zet, in veel gevallen kan zo'n bureaustoel nog een bepaalde periode mee. Wij adviseren ook altijd om eerst contact met ons op te nemen voordat u een nieuwe bureaustoel aanschaft, hierdoor kunnen we samen kijken naar uw situatie en kunnen we een passend advies geven over wat voor u de beste oplossing is. Het vervangen van bepaalde onderdelen zoals bijvoorbeeld de gasveer, armleggers, wieltjes of rugleuning kan er voor zorgen dat uw bureaustoel nog een ruime tijd mee kan.

Een vertrouwde servicedealer

Wilt u zeker weten dat u het meeste profijt heeft van uw kwaliteitsbureaustoel? Koop deze dan bij een servicedealer. Een bureaustoel servicedealer weet het meeste van het product, kunt u de service geven die past en heeft onderhoudsmogelijkheden voor uw stoel. Zoals het reinigen van de zitting. Daarnaast heeft een servicedealer standaard de mogelijkheid tot reparatie en soms kunt u zelfs kiezen voor het opnieuw stofferen van een bureaustoel.

Service aanvragen

Het is voor iedere service aanvraag handig om de juiste informatie te ontvangen over de betreffende bureaustoel. Hierdoor kunnen wij direct zien om welk type het gaat en welke onderdelen er voor de reparatie of het onderdeel nodig zijn. Vaak gebeurt het dat men bijvoorbeeld een gasveer via internet bestelt voor bijvoorbeeld een Giroflex, alleen niet elke gasveer past op elk model. Als u twijfelt over welk onderdeel u nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor het juiste advies.

Reparatie op locatie

Uit onze jaren lange ervaring blijkt dat niet iedereen in staat is om zijn/haar bureaustoel bij ons langs te brengen voor onderhoud of reparatie. Daarom bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om de reparatie op locatie uit te laten voeren. Reparaties en onderhoud op locatie kan alleen in overleg met onze afdeling Technische Dienst.

Het juiste advies

Indien u vragen heeft over het onderhoud of de reparatie van uw bureaustoel kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om zo het juiste advies te kunnen geven. Wanneer u er van overtuigd bent dat u toe bent aan een nieuwe bureaustoel nodigen wij u graag uit in onze showroom te Leimuiden waar we een ruim assortiment op voorraad hebben met bureaustoelen die direct leverbaar zijn.

"Soms kan een bureaustoel met een simpele reparatie weer jaren mee."

Vincent Hoekman