Alle assortimenten
Inrichting en Projecten SportPlaza De Sporthoeve, Badhoevendorp
Geschreven door: Cees Horsman
Categorie: Projectinrichting

Ontwerp door: SB Interieur

SportPlaza De Sporthoeve, Badhoevendorp


Ergonomische balie die gezond en prettig werken voor de medewerkers stimuleert en voor de bezoekers praktisch en comfortabel is met een mooie uitstraling. hijdra.com heeft dit project in samenwerking met SB Interieur mogen realiseren.

Projectinrichting SportPlaza De Sporthoeve
Projectinrichting SportPlaza De Sporthoeve
Projectinrichting SportPlaza De Sporthoeve

Op verzoek van onze opdrachtgever, SportPlaza, is een ontwerp gemaakt voor de nieuwe balie die ergonomisch en arbo-verantwoord is, waarbij ook rekening wordt gehouden met de vitaliteit van de medewerkers. Het ontwerp en de uitvoering is ontstaan binnen de samenwerking tussen SB Interieur en hijdra.com. Met name het technische deel en de bouw zijn door SB Interieur gerealiseerd. De ergonomische oplossingen komen van hijdra.com.

Projectinrichting SportPlaza De Sporthoeve
Projectinrichting SportPlaza De Sporthoeve

We hebben een zit-sta werkblad in de balie ingebouwd zodat medewerkers kunnen kiezen of ze willen zitten of staan. Zo kan men variëren in werkhouding en naast traditioneel zitten kan men met de Capisco bureaustoel ook hoog zitten. Dit zorgt voor nog meer afwisseling in werkhouding en meer bewegingsvrijheid.


Voor de monitor is een uitsparing gemaakt zodat de afstand tot het scherm voldoende is en er werkruimte overblijft voor o.a. toetsenbord, muis en kassalade.


De balie staat op een verhoging zodat de medewerkers op ooghoogte van de bezoekers kunnen zitten. Voor de bezoekers is voor het comfort een uitsparing in de balie gemaakt waarin men een tas kan plaatsen.

Projectinrichting SportPlaza De Sporthoeve
Projectinrichting SportPlaza De Sporthoevev

De koffiemachine en printer kunnen veilig achter het elektrisch bedienbare, afsluitbare rolluik opgeborgen blijven wanneer de balie niet gebruikt wordt. De geluidsapparatuur is in één van de afsluitbare kasten geplaatst op een uitschuifbare lade en er is een rooster voor ventilatie voor in de deur van die kast gemaakt. Het paneel met het logo is rondom verlicht waardoor het logo er goed naar voren komt en de balie extra uitstraling geeft.

Samenwerking met SB Interieur

hijdra.com werkt samen met verschillende partners op het gebied van interieuradvies, interieurontwerp en meubelmakers. Voor dit project is er nauw samengewerkt met SB Interieur uit Alphen aan den Rijn. We zijn trots op het eindresultaat.

"Het vinden van de juiste partners om een project realiseren is de uitdaging."

Cees Horsman