Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Rabobank, Roelofarendsveen
Geschreven door: Dirk-Jan Hijdra
Categorie: Project

Rabobank Groene Hart Noord, Roelofarendsveen


Flexplekken, concentratieruimtes, samenwerkplekken en overlegruimtes: ze zijn volop te vinden in het nieuwe Rabo-kantoor in Roelofarendsveen. Met een 100% taakgerichte indeling is het bijzondere pand aan de A4 volledig toegerust op Het Nieuwe Werken. hijdra.com leverde het bijpassende (losse) kantoormeubilair en verzorgde werkplekinstructies voor het personeel.

Groene kantinetafel

Strakke regie

Door de grote verscheidenheid aan ruimtes binnen het Rabo-gebouw hadden we te maken met een uitgebreid programma van producten, merken én leveranciers. Een strakke regie was daarom essentieel. Voor een goede afstemming op de wensen en eisen van de opdrachtgever werkten we nauw samen met de interieurarchitect en de facilitair manager.

Ruim 160 werkplekken

Het kantoor van Rabobank Groene Hart Noord omvat ruim 160 werkplekken. hijdra.com leverde werkbladen die in hoogte verstelbaar zijn evenals beeldschermarmen met gasveer. Hierdoor zijn de werkplekken eenvoudig aan te passen aan de wensen van de individuele gebruiker. Voor de samenwerkplekken werden extra grote werkbladen geleverd.


Door het gehele pand zijn verder talloze kamers en open ruimtes voor overleg te vinden. hijdra.com leverde hiervoor in hoogte verstelbare vergadertafels en zitmeubilair in uitnodigend design.

De nieuwe manier van vergaderen

Het nieuwe werken komt steeds vaker voor maar de manier waarop we vergaderen blijft al jaren lang het zelfde. Bij de Rabobank in Roelofarendsveen is dit in een totaal ander jasje gestoken: kleine overlegruimtes waarbij je snel tot een conclusie kan komen. Het is gebleken dat wanneer men niet aan een lange vergadertafel zit met veel te veel mensen dat we sneller tot een conclusie komen en zo veel tijd besparen.

Het project voor hijdra.com

Met plezier kijken we terug op de samenwerking met alle partijen. Want voor een comfortabele en verzorgde werkplek moet elk detail kloppen. Ook ná oplevering. Na elk project dat we uitvoeren blijven we ook na de oplevering hiervan beschikbaar voor vragen en oplossingen voor onze klant.

"Het project voor Rabobank Groene Hart Noord was omvangrijk en speciaal. Wij zijn trots op onze bijdrage en de positieve reacties."

Dirk-Jan Hijdra

Producten uit dit project