Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Paprikakwekerij Duijnisveld, De Kwakel
Geschreven door: Dirk-Jan Hijdra
Categorie: Projectinrichting

Ontwerp door: hijdra.com

Paprikakwekerij Duijnisveld, De Kwakel


Er worden jaarrond paprika’s geteeld bij de firma Duijnisveld. Het familiebedrijf heeft er het afgelopen jaar een vestiging bijgekregen. Bij de nieuwe kassen, met een oppervlak van 9 hectare, is een pand gebouwd waarin de medewerkers en de directie alle nodige faciliteiten vinden. Het gebouw is ruim opgezet en kan in het oogstseizoen de vele medewerkers huisvesten.

Projectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld
Projectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld
Projectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld

De donkere tegelvloeren worden gecombineerd met schoon metselwerk en gestucte wanden. In de directiekamers wordt het donkere meubilair gecombineerd met hout en rustige tinten op de muur. Hier is alle ruimte om efficiënt te werken en te overleggen met hulp van het flexibele meubilair van hijdra.com. Ook in de details zijn oplossingen te vinden. Zo helpt de kast mee in het dempen van het geluid en het creëren van een goede akoestiek.


“We zijn goed geholpen bij hijdra.com en ze konden ons gelijk in de grote zaak wat meubilair laten zien. Dat geeft ons tijdswinst en je weet wat je koopt.“
Ruud DuijnisveldProjectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld
Projectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld

In de kantine is robuust meubilair in een mooi kleurenpalet toegepast. Er is een complete keuken en de medewerkers kunnen hier rustig pauzeren. De directie heeft de kleuren en materialen zelf uitgezocht. Ruud Duijnisveld vertelt dat ze dik tevreden zijn over het resultaat, de combinatie werkt goed.


In de kleedkamers en de grote wasruimte vind je dezelfde kleuren en materialen terug. Stijlvol en functioneel. In de kleedkamers zijn lockers geplaatst om alle werknemers een eigen opbergmogelijkheid te bieden.


De keuze voor hijdra.com is gedaan omdat we elkaar al lang kennen. We kunnen elkaar zelfs bijna zien. De goede samenwerking heeft tot een mooi resultaat geleid.

Projectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld
Projectinrichting Paprikakwekerij Duijnisveld

Projectinrichting door hijdra.com

Met plezier kijken we terug op de samenwerking met alle partijen. Want voor een comfortabele en verzorgde werkplek moet elk detail kloppen. Ook ná oplevering. Na elk project dat we uitvoeren blijven we ook na de oplevering hiervan beschikbaar voor vragen en oplossingen voor onze klant.

"Wij zijn trots op onze bijdrage en de positieve reacties voor het project bij Paprikakwekerij Duijnisveld."

Dirk-Jan Hijdra

Producten uit dit project