Alle assortimenten
Inrichting en Projecten Nijssen Recycling, Hillegom
Geschreven door: hijdra.com
Categorie: Project

Nijssen Recycling, Hillegom

Ontwerp plattegrond Nijssen Recycling
Werkplekken Nijssen Recycling

Waar Nijssen Recycling in de Haarlemmermeer een begrip is in duurzaam verwerken van materialen, daar helpen wij graag om duurzame werkplekken in te richten voor de kantoormedewerkers. Het ontwerp van Cindy Meeldijk is inmiddels gedeeltelijk uitgevoerd en we zijn gaan kijken hoe alles er nu uitziet. De medewerkers waren hard aan het werk, tevreden over alle mogelijkheden van het meubilair en de voorzieningen. Fijn voor ons om te zien dat na het overleg en het installeren, de inrichting wordt gewaardeerd.

Duo werkplekken

De duo-bureaus met tussenscherm zijn een ideale oplossing voor een compacte inrichting met maximale mogelijkheden. Per twee werkplekken zijn slechts vier poten nodig en er is een handige kabelgoot die de snoeren uit het zicht houdt. Passend bij het bedrijf is gekozen voor een industriële stijl met blank gelakte stalen frames. Niet alleen de looks zijn fijn. Iedereen kan zijn eigen ideale bladhoogte op makkelijke wijze instellen en je kunt snel wisselen van zittend naar staand werken.

Duo werkplekken Nijssen Recycling
Opbergen Nijssen Recycling

Opbergen

De behoefte aan persoonlijke opbergruimte op kantoor wordt minder. Ook bij Nijssen Recycling wordt er veel digitaal verwerkt. Ladenblokken zorgen voor voldoende persoonlijke opbergruimte bij de individuele werkplek. Voor gedeelde informatiedragers en andere materialen, zijn kasten geplaatst. Bij de financiële administratie zijn dit afsluitbare schuifdeurkasten. In het kantoor beneden zijn er mooie, handige roomdividers (op de foto zonder planten, die komen nog). Dit geeft een ongedwongen visuele afscheiding met veel opbergmogelijkheden.

Cable management op kantoor

Het moderne kantoor kan niet zonder ruime stroomvoorzieningen en aansluiting op datanetwerken. Door de grote behoefte aan digitale hulpmiddelen zijn er op iedere werkplek stroompunten en een netwerkaansluiting nodig. Liefst onzichtbaar aangevoerd. Kabels zijn naar de werkplekken geleid vanuit het plafond. In slanke palen (profielen met borstels) zijn kabels elegant weggewerkt en komen ze daar naar buiten, waar dat gewenst is. Alle kabels worden verder in de aorta onder de bureaus doorgekoppeld. Er wordt zo voorkomen dat er een knoop aan draden en voedingen onder het bureau ontstaat. Veilig, opgeruimd en verantwoord aangelegd, is alles opgeborgen in de kabelgoot. Ook voor de IT-medewerkers geeft dit een overzichtelijke praktische situatie.

Cable management Nijssen Recycling

Meer projecten zien?

Wil je meer informatie over dit of één van onze andere projecten? In onze showroom in Leimuiden geven we je graag een kijkje in ons portfolio. Naast het inrichten van nieuwe kantooromgevingen, kun je ook zeker bij ons terecht voor het inrichten van een thuiswerkplek.

"Moeite met het inrichten van je kantoor? Vraag een vrijblijvend persoonlijk interieuradvies aan en wij zorgen ervoor dat jouw kantoor tot leven wordt gebracht."

Dirk-Jan Hijdra